Loma jatkuu ja eilinen päivä kului aamusta iltaan Ikeassa. Ikeaan pääsy olikin tän loman tärkein shoppailukohde. Lapset ja lasten serkut olivat matkassa mukana, mutta onneksi myös oma kummitätini oli lähti mukaana pieninpiä vahtimaan. Myös minun omalle eskari-ikäiselle kummilapselle suunniteltiin ja ostettiin kirjoituspöytä, tuoli ja hieman sisustustarviketta.

0000ike.jpg

Vauhtia, tilanteita ja pelleilyä riitti. Lapset haluaa aina mukaan, vaikka toisinkin voisi valita ja jäädä serkkujen luokse leikkimään.

0000ike1.jpg

Nyt on tauluseinämään hankittuna valkoiset hyllyt ja toinen kärryllinen täyttyi mustista kehyksistä. Ei meinaa malttaa odottaa, että pääsisi suunnitelmat toteuttamaan valmiiksi.

0000ike3.jpg

Serkkupojalle iltahalit -ja pusut. Ollaanko me parhaita kavereita?

0000ike2.jpg

Vielä jatketaan lomailua. Stocalla alkoi Hullut Päivät ja olis kiva mennä hieman katselemaan mitä kaikkea sieltä löytyy. Lauantaina olisikin jo ostettavaa, mutta me olaan silloin jo kotosalla.

Tälle illalle oli suunnitelmissa synttärit, mutta lasten toisen serkun perhe on kipeänä. Saapa nähdä, onko meidän perheen vuoro seuraavaksi sairastaa.