Kerrankin puhalsi suotuisat valokuvaustuulet ja sain napsittua kotosalla mineistÀ aivan ihanan kuvasarjan.

Valokuvaus on minulle rakas harrastus -harvoin on pÀivÀÀ jolloin en kuvaisi mitÀÀn. Tai sitten pitÀÀkin olla jo oikeasti tosi kipeÀ jostain kohtaa jos kamera ei eksy koko pÀivÀnÀ kertaakaan kÀteen. Ihan hyvin taas pelittÀÀ paljon kuvattu Canonin jÀrkkÀrikin, vaikka uusi runko haaveissa hÀÀmöttÀÀkin.

Viimeaikoina kameran objektiivin toiselle puolen on luonnollisesti vilkkunut lapset ja heistĂ€ varsinkin kaksi tuoreinta perheenjĂ€sentĂ€. đŸšŒđŸšŒ Pojille tĂ€llĂ€ hetkellĂ€ kuvassa oleminen on usein nou nou, mutta neiti 4 vee tykkÀÀ ja pieniltĂ€ ei vielĂ€ kysytĂ€. Mutta niinkuin alla olevista kuvista nĂ€kee, ei niidenkÀÀn kuvissa olo ainakaan tylsÀÀ ole, pĂ€in vastoin. Hyvin nukutut pĂ€ikkĂ€rit takana ja vatsat sopivan tĂ€ynnĂ€ maitoa ja johan hymyilyttÀÀ. 

TÀssÀ teillekkin muutavia otoksia nÀhtÀvÀksi. NÀistÀ kun osaisi vielÀ valita sen parhaan tai parhaat, mitkÀ sitten lÀhtee Ifolorille teetettÀvÀksi. maalis5%2C33.jpgmaalis5%2C34.jpgmaalis5%2C35.jpgmaalis5%2C3.jpgmaalis5%2C31.jpg

Sain ajatuksen teettÀÀ meidÀn valokuvaseinÀlle tytöistÀ yhden kuvan suurennoksena tai tauluna. Myös kummeille ja isovanhemmilole nÀistÀ saisi kivat muistot vauva-ajalta. Ja toki jos muut sukulaiset tai ystÀvÀt kuvan neideistÀ haluaa, niin viestiÀ vaan tÀhÀn suuntaan.

maalis5%2C32.jpg

Sitten vielÀ yksittÀis kuvia. Ensin rÀpsyjÀ ihmettelevÀstÀ Hildasta

maalis5%2C42.jpgmaalis5%2C43.jpg

SÀngyntakaa esiin pomppaava Àiti sai neidit kÀkÀttÀmÀÀn ÀÀneen.

maalis5%2C36.jpg

Ja sitten luonteeltaan paljon rauhallisemman ja tasaisemman, yleensÀ kasvoistaan hieman pohtivan nÀköisen Huldan vuoro.

maalis5%2C44.jpgmaalis5%2C41.jpg

Ja irtosihan hÀneltÀkin kunnon naurun kÀkÀtys. Harmi kun tÀhÀn ei saa teille ÀÀniÀ kuuluvaksi.

maalis5%2C45.jpg

Valinnan vaikeushan tĂ€ssĂ€ iski.đŸ€”

Ihana ☀keli ulkosalla, nyt pihalle tĂ€yttĂ€mÀÀn d-vitamiinivarastoja. Mukavaa pĂ€ivĂ€njatkoa teille kaikille!