Kaksi valkoharjaa

00theo6.jpg

00vaari.jpg

Vaarilla riitti vientiä lasten toimesta. Taisi olla meillä aika villiä ja äänekästä menoa vaarin rauhallisiin kotioloihin varrattuna.

00vaari1.jpg

Kuvailin lasten reipashenkisiä touhuja, mitä muilta hommilta ehdin. Ihana seurata heidän "aarteenmetsästysleikkejä" jotka välillä siirtyivät navetan kautta pellolle ja trampoliinille.

00theo2.jpg

00keltainen3.jpg00keltainen1.jpg

Kummipoikani, oikea suklaasilmä.

00keltainen4.jpg

Parhaat kaverukset

00theo.jpg

Nauru raikaa!

00theo1.jpg00keltainen2.jpg

Vieläkin meidän aitaprojektit jatkuivat ja vieraat lähtivät puuhaan mielellään mukaan. Jokaiselle riitti oman innon mukaan tekemistä. Oli lautojen kantamista, tolpan maahanlyöntiä, langanvetoa ja ihan vain päivystystä. Gold- poni otettiin hommiin mukaan.

00theo7.jpg00theo3.jpg

Kaksi ystävystä

00theo4.jpg

Iltasella jumppapallon ajautuminen lasten toimesta eläinten laitumelle aiheutti pienimuotoisen katastrofin. Emot olivat niin hurjasti villiintyneet siitä ja puskivat kilpaa palloa niin, että vasikat säikähtivät ja juoksivat langat kaulassa aitojen läpi. Niinpä niin,  ne karkasivat jo toista kertaa saman päivän aikana. Yleensä vasikat pysyvät hyvin langoissa, eivätkä välttämättä kertaakaan koko kesän aikana eksy lankojen väärälle puolelle. Onni onnettomuudessa, että aamupäivällä saatiin tuo puuaita valmiiksi ja ajettiin emot ja vasikat sinne. Toisekseen taas tuli lisää aidankorjaushommia.