Se olisi tänään niinkuin raskauden puoliväli ekan ultran mukaan, eli raskausviikko 20+0. Aika on mennyt kuin siivillä. Tosin oikeasti tässä ollaan jo reilu viikko pidemmällä omien laskujen ja viime kertaisen ultran mukaan, mutta sääpä nähdä muuttaako loppuviikon rakenneultra lasketun ajan takaisin siihen alkuperäiseen.

Ja siis periaatteessa raskaushan on jo yli puolivälin, sillä harvoin kaksosraskaudet venyy laskettuun aikaan. Mun sokeriseurannan myötä myös käynnistys tapahtuisi viikolla 36-38, jos nyt en ihan väärin muista eikä olisi itsestään lähtenyt käyntiin ennen sitä. Tosin meidän pikkuneitiä käynnisteltiin pari viikkoa ennen kuin 2012 joulluna syntyi ja olikin sitten ihan täysiaikainen tapaus viikolla 40+4.

Vaikka mun ei pitänyt ennen rakenneultraa hankkia yhtään mitän, on matkaan tarttunut jo parit pienet bodyt, yökkärit ja telakalliset turvaistuimet.

Kovat odotukset loppuviikkoon, jotta päästään kurkistamaan ketä sielä masussa oikein möngertää. Tosin mun tuurilla on napanuorat tiukasti jalkovälissä, enkä edelleenkään saa sukupuolia selville, mutta sen siis aika näyttää. Tottahan toki sukupuolilla ei ole mitään väliä kunhan kaksikko olisi hyvässä kunnossa ja kaikki rakentee paikoillaan ja niissä mitoissa kuin kuuluukin.

Tätä on nyt juhlistettu heti aamusta pikkuneidin kanssa manikyyrillä. :) Äitille kanssa! No huh huh kun ei sitten millään meinaa varpaisiin asti taipua. Siis omiin varpaisiin.

kynsilakkaus.jpgkynsilakka.jpg

Nyt on kimalletta ja glitteriä niin, että loistetaan ihan kunnolla. Ja ihan pinkkiäkin vielä.

kynsilakkaus1.jpg

Terassin teko alkoi tänään aamupäivällä ihan toden teolla ja runko alkoi hetkessä hahmottua paikalleen. Vatsanseutu sen verran pinkeänä tänään, että itse katselin vierestä lapsia viihdyttäen ja sapuskaa tehden.terassi.jpg

Kyllähän se ihan piirustuksiani vastaavalta alkaa näyttää. Päätettiin lähteä vielä rantasaunaan lillumaan ja pojat pääsivät kokeilemaan uusia "surffilautojaan."

rantasauna1.jpg

Hypättiin Nuffin kyytiin ja oltiin vaan ja rentouduttiin. Harvoin nauttii niin paljon rantasaunalla käynnistä, mutta tänään se oli vaan jotenkin poikkeuksellisen ihanaa. Lueskelin saunakirjaa ja mieleen tulvi aivan ihania ystävien kanssa koettuja muistoja viime vuosilta. Ilma oli mitä ihanin vaikka pieniä iniseviä seuralaisia oli ilmaantunut reilusti lisää viime käynnin jälkeen.

rantasauna2.jpgrantasauna.jpgindex.jpg

Kaikki uitiin useaan kertaan ja kylmäähän se vesi vielä on, vaikkakin oikein virkistävää. Isännyys paistoi iltapalksi lasten toivomia nakkeja ja kyrsääkin.

rantasauna3.jpgrantasauna5.jpgrantasauna4.jpg

Yöpuvut päällä kotia kohti ja mitä vielä. Ei maltettu mennä nukkumaan vaan piti terassiin naputtaa vielä muutama tuki ja tukijalka. Annoinhan mä peräti viikon aikaa terassille valmistua siitä kun lautakuorma saapui pihaan. :)  Palju tosin tulee vasta juhannukseksi, mutta sille jätetään sopiva kolo joka vasta viimeisenä työstetään valmiiksi.

terassi2.jpgterassi3.jpgterassi4.jpg

Huomenna projekti jatkuu ja jos eteneminen on yhtä tehokasta kuin tänään, niin muutaman päivän päästä päästään naputtelemaan terassilautaa paikoilleen.

terassi5.jpg

Hyvä päivä kaikinj puolin, sanoisin ja Rockykin seurasi tapahtumia päällismiehen tehokkuudella. :) Mukavaa alkanutta viikkoa jokaiselle!