Ihanassa aurinkoisessa kelissä sai herätä ystävänpäivän aamuun ainakin täälä päin suomea. Auringonpaistetta voi ihastella terassilta tai ikkunan läpi, sillä muuten ulkona on aivan hirmuisen liukasta. Lasten koululinkki oli ajanut ojaan ja pääsipä isäntä sitten kyyditsemään koululaisia heti aamutuimaan pitkän tienreunassa odottelun jälkeen. On kyllä niin kirjaimellisen jäätävässä kunnossa täälä sivutiet, että ihan puistattaa. Hiekoituksesta kun ei ole tietoakaan, pääsisi luistimilla nyt menemään kovaa.

 Huomenna on kevään viimeinen lihojen suoramyyntipäivä ja sen osalta tekemättömien hommien lista on, noh aika pitkä. Laskiaisen ruokateema on varsin helppo toteuttaa hernekeiton ja laskiaispullien voimin. Laitoinkin herneet jo likoamaan, ettei vaan pääse unohtumaan. Lapset oli kuitenkin koulussa ja hoidossa tänään ja minit veteli mukavat kolmen tunnit tirsat terassilla, joten otin itseäni niskasta kiinni ja sain projektia eteenpäin päivällä jo ihan mukavasti vaikka tänään oli siltä osin harvinainen päivä, että tämän olisi voinut viettää väsymystasosta johtuen vaakatasossa. Kuittejakin urakoitiin Hildan kanssa kuitenkin hyvällä menestyksellä isot pinot huomista varten.

helmi4%2C5.jpg

Isännällä on tänään synttärit ja niitä juhlistettiin hieman iltasella. Käytiin eilen paikallisessa vaatekaupassa isännälle takkia ostamassa ja tänään tehtiin sama reissu uudelleen. Tosin nyt lähti takit molempien matkaan ja minulle pari puseroakin. Aina niin ihania nuo vierailut Matissa ja Maijassa, kun henkilökunta on niin osaavaa, ystävällistä, ammattitaitoista ja huippua. Ei siellä suotta käy asiakkaita pidempienkin matkojen päästä.

Neiti 4 vee oli askarrellut hoitopaikassa korttia ja muuta pientä härpäkettä. Pojat halusivat ostaa isälleen arpapaketin ja niin sitten tehtiin.helmi4%2C7.jpg

Oli hassu sattuma, kun yhdessä arvoista oli kaksi voittoa peräkkäin. Jokunen arpa ollaan vuosien saatossa rapsuteltu, mutta koskaan ennen ei ole kahta voittoa sattunut samaan peliin. Arvan jokaisessa pelissä on pikkuvoittoja ollut muutamaankin kertaan, mutta nyt oli kyllä ihan ennen näkömätön kombo. Muutama vitosen voitto tuli, yhdestä kaksikymppiä ja 3 arvontaa meni lisäarvontaan. Pojat on ihan tohkeissaan "japittelusta" eli raaputtelusta ja tyhjän arvan sattuessa kohdalle pettymys on ihan valtava.

Nyt on kiirehdittävä vielä hommiin, mutta haluan toivottaa teille kaikille bloginkin kautta tuttaville hyvää ystävänpäivän iltaa.

Hyv%C3%A4%C3%A4%20yst%C3%A4v%C3%A4np%C3%

Nämä kakkukahvit juotiin rakkaan ystävän kanssa sunnuntaina. Lämmöllä muistelen mukavaa hetkeä kanssasi A.

Mukavaa viikonjatkoa!