00pic3.jpg

1/3 Kaalia

Pari porkkanaa

Kourallinen persiljaa

1-2 dl kevytmajoneesia

Liraus omenaviinietikkaa

Suolaa

Mustapippuria

Hyppysellinen sokeria


Kuori ja raasta porkkanat ohueksi raasteeksi. Silppua kaali ohueksi. Juustohöylä on tähän hyvä työkalu.

Laita raasteet kulhoon ja kaikki muut täytteet sekaan. Sekoita rivakasti. Myös pieneksi hakattu punasipuli sopii hyvin tähän.

Peitä kelmulla ja laita jääkaappiin maustumaan ja vetäytymään vähintään muutamaksi tunniksi. Parasta seuraavana päivänä.

00pic2.jpg

Kes%C3%A4kuu%20201503%20276.jpg

Tällä kertaa Coleslaw-salaattia oli pulledporkburgerin täytteenä. Toimii myös kaiken grillatavan ruoan lisukkeena loistavasti.

Kes%C3%A4kuu%20201503%20350.jpg