1/3 Kaalia
Pari porkkanaa
Kourallinen persiljaa
1-2 dl kevytmajoneesia
Liraus omenaviinietikkaa
Suolaa
Mustapippuria
Hyppysellinen sokeria
Kuori ja raasta porkkanat ohueksi raasteeksi. Silppua kaali ohueksi. Juustohöylä on tähän hyvä työkalu.
Laita raasteet kulhoon ja kaikki muut täytteet sekaan. Sekoita rivakasti. Myös pieneksi hakattu punasipuli sopii hyvin tähän.
Peitä kelmulla ja laita jääkaappiin maustumaan ja vetäytymään vähintään muutamaksi tunniksi. Parasta seuraavana päivänä.
Tällä kertaa Coleslaw-salaattia oli pulledporkburgerin täytteenä. Toimii myös kaiken grillatavan ruoan lisukkeena loistavasti.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.