amppelit.jpg

Taimet on ollut laatikoissa odottamassa toiset pidempään ja toiset vähemmän aikaa. Eilen kuitenkin päätin ryhtyä tuumasta toimeen ja istuttaa amppeleihin mansikat ja terassille valkoiset kesäkukat. Ostan joka vuosi lähes kaikki amppelitaimet taimina, jolloin pystyy itse vaikuttamaan ruukkujen pohjalla olevaan lannoitteeseen ja amppeleista saa edullisesti reheviä ja näyttäviä. Terassin tolpissa on ollut jo terassin valmistumisesta saakka vuosittain valkoiset miljoonakellot -ja niin tulee olemaan nytkin. Ne ovat tarpeeksi helppohoitoiset ja viihtyvät hyvin paahtavassakin auringon paisteessa eivätkä heti nokkiinnu vaikka kastella ei ihan joka päivä muistaisikaan. Mitä sitä hyvää vaihtamaan, kun sellaisen on löytänyt.

amppelit1.jpg

Dino-kisu on uteliaana katsomassa mit touhutaan ja innokas apuri tykkää täytellä astioita. Mitäs sitä minulla muuta kuin katsella muiden touhuja... Mullan sekaan ripaus lantaa ja kanankakkaa. Niillä pärjätään syksyyn saakka.

projekti2.jpg

Vielä hetkeksi kasvihuoneen lämpöön kasvamaan ja kohta jo rehottaa. Mansikoita lapset on napsinut mansikoidentaimista jo useampia ja nyt jokainen sai oman amppelinsa.

projekti3.jpg

Meidän kesän rakennusprojekti on saanut tuulta alleen ja ollaan päästy pohjia tekemään. Koitan viikonlopun aikana laittaa kuvaa ja kirjoittaa siitä muutaman sanasen. Nyt kuitenkin Tuuriin ostamaan projektiin tarvittavia kamppeita.

Mukavaa tulevaa viikonloppua jokaiselle. .