00%20torni.jpg

Serkkupoika oli niin innokas tekemään töitä, että päätin keksiä jotain piristävää vaihtelua puuhommiin. Eilen käytiin pikaisesti katsomassa näkötornin maisemia. Kyllä ne joka kerta näyttävät yhtä vaikuttaville.

Ylhäällä tornissa on kiva juoda eväsmehut -ja limpparit.

00%20torni1.jpg00%20torni2.jpg

Kirkkovuoren näkötorni on kokonaisuudessaan käymisen arvoinen paikka. Tornin ympäristössä on kivat polut välillä jyrkissäkin maisemissa. Meillä kun käy paljon vieraita joten tulee useamman kerran näkötornilla kesässä pyörähdettyä. Myös paljon mieluummin vien lapset tuonne juoksentelemaan saaden itsekkin samalla liikuntaa, kuin vaikka seisoskelen kylällä leikkipuistossa. "Leikkipuisto" meiltä löytyy kotipihasta liukumäkineen, riippusiltoineen ja keinuineen. Tosin kotipihan tärkein leikkipaikka lasten mielestä taitaa olla trampoliini ja kasvimaan suihkulähde.

00%20torni3.jpg

Pienimmällä oli ihan omat askelkuviot kodassa. Pitkään aikaan ei ole tullut istuttua tuolla kodassa grillaamassa. Se asia täytyy vielä korjata tämän kesän aikana.

00%20torni4.jpg

Iltapäivällä saatiin ihastella tummunutta taivasta ja kuunnella ukkosen jyrinää. Sähköt oli eilen katki useampaan otteeeseen ja niin ovat itseasiassa tälläkin hetkellä tätä kirjoittaessa. Goldi-poni ei paljoa jytinästä korviaan hetkauttanut.

00%2000.jpg00%20001.jpg

Näin synkissä tunnelmissa hyvästeltiin eilen serkkupoika ja kummitätini, jotka lähtivät ajamaan kohti Tamperetta ja Helsinkiä. Lapset kävivät useampaan kertaan antamassa halit. Oli kivaa ja paljon saatiin taas hommia tehtyä tätini pitäessä lapsille seuraa. Kiitos P ja T! Ja tervetuloa uudelleenkin. :)

Tänään meillä väki taas lisääntyy, kun lasten serkkutyttöjen pikkuveli ja isä liittyvät viikonlopuksi joukkoomme. Ensiviikolla jatkuu meillä rehunteko sään niin salliessa. Tälle päivälle onkin mukavaa tekemistä; aletaan porukalla rakentamaan vasikoille aitausta, jonne vain vasikoilla on vapaa kulku. Näin ollen meillä tänä kesänä ja parhaillaankin oleileva siskontyttö pääsee viettämään vasikoiden kanssa aikaa. Juuri nyt vettä sataa kaatamalla, mutta kun olen kaikille sadekamppeet kaivellut, luulisi sateen jo siihen mennessä hieman hellittäneen.

Mukavaa tulevaa viikonloppua! Koitan vielä jossain vaiheessa tänään ehtiä laittamaan kukka-aihesen postauksen. Ei vieläkään vuorossa pionit, mutta monet muut kylläkin.