IMG_2334.jpg

Sain joululahjaksi kauan himoitsemani Marimekon Siirtolapuutarhakuosiset petivaatteet. Kun ne ensin käyttöönottopestiin ja sijattiin makkarin vuoteeseen, tuli samalla innostuksella kaiveltua samaa kangasta kaapinkätköistä olkkariinkin asti. Pönttöuuniin viereen tuotu riippukeinu on meidän olkkarin suosituin paikka. Ihmekös tuo, että siinä viihtyy niin kaksi, kuin nelijalkaisetkin. Pönttöuunin antama lämpö on ihan omaa laatuaan.

IMG_2335.jpg

Kynttilöitä rakastavana poltellaan niitä joka päivä ja olen kyllän saanut saman innostuksen tartutettua meidän perheen muuhunkin naisväkeen. Ei meillä aamupalaakaan voi syödä viikonloppuna, jos kynttilät ei ole palamassa. Tästä pitää huolen lapsista kolme nuorinta.

IMG_2682.jpgIMG_2692.jpg

Sävyihin sopivat Mariskoolit ovat löytäneet tiensä niin makkariin, kuin olohuoneeseenkin.

IMG_2656.jpg

Me ollaan koukuttuneita aamuisin tuorepuuroon ja se näkyy sattumoisin sopivan samalla hyvin lempparisävyihin. Tosin tässä voisi pikkuhiljaa alkaa miettimään pääsiäisen sävyjä ja sisustusjuttujakin, mutta ehkä mennään vielä hetki näillä sävyillä.

IMG_2629.jpg

Ja viimeisimpänä kuvana vielä otos makkarista. Tehtiin sinne muuten aika iso remontti tässä muutama vuosi takaperin ja siitä tuli omasta mielestä varsin onnistunut lopputulos. Voisin sitä kuvaillakin tässä lähipäivinä. Värit, lattiat ja seinät tehtiin uudelleen ja nyt siitä tuli kovinkin viihtyisä ja raikas edelliseen mustaan versioon verrattuna. Mulla olisi oikeesti ihan miljoona ja kaksi aihetta, josta voisin ja haluaisin tänne teille kirjoittaa, mutta katsotaan miten homma lähtee tästä käyntiin. Aikaisemmin kirjoittamiakin, lähes valmiiksi kirjoitettuja juttuja oli peräti 114 julkaisematta. Ehkä mä nyt tästä lähtien kirjoitan vain, mitä heti meinaan julkaista. Jos nyt ei enään päivittäin, mutta jos edes viikoittain edes jotain. Saapa nähdä.

IMG_2096.jpg

Mukavaa maaliskuista viikkoa. Kovaa vauhtia mennään jo kevättä kohti.