Marimekko, Marimekko. Tyylikästä ja yksinkertaista. Ihania ja vähemmänkin ihania kuoseja. Siirtolapuutarha, Kukkuluuruu ja Räsymatto-kuosit erittäin lähellä sydäntä, Unikot kierrän kaukaa.

Eksyin eilen Facebookin mainoksen johdattelemana Marimekon ystävämyyntiin ja voitte varmaan arvata kuinkas taas kävikään. Päätin jo viikko sitten että nyt alkaa ostolakko. Lyhyeksi jäi.

Ysmyssä oli kaikkea aivan ihanaa kivaan hintaan ja vihdoin ja viimein sain hankittua mustapohjaiset Muija-peltirasiat. Hapankorpuille, sokerille, myslille ja talkkunajauholle. Ihan perus aamupalatarvikkeille siis. Vihdoin pääsee eroon erilaisista pussukoista ja rasioista. Dymolla ajattelin niihin nimilaput väkertää.

0%2C01ab.jpg

Vihreästä räsymattosarjasta oli useita erilaisia tuotteita YSMY hintaan ja niitäkin toki kotiutin enemmän kuin mielelläni.

0%2C01ab2.jpg

Myös ihana Kukkuluuruu -tarjotin kotiutuu vihdoin viimein meille. Tästä sarjasta ennestään löytyy astioita, peltipurkkia, sisustustyynyjä ja verhokankaat, joita en edelleenkään ole saanut aikaiseksi ommeltua. Viime jouluna ompelin ystäville samasta kankaansta koristetyynyjä. Ihana, mielestäni syksyinen kangas joka ensi syksynä ilostuttaa meillä joko keittiön -tai olohuoneen ikkunassa.

Tällaisia Kukkuluuruu ihanuuksia löytyy ennestään.

2a.jpg1a%20%282%29T.jpg

Enää puuttuu himoitsemani Siirtolapuutarha- tarjotin. Ehkä senkin aika on sitten joskus. :) Ostoskorissa käväisi myös Oiva-sarjan harmaat ja keltaiset minilautaset, mutta niiden kohdalla järjenääni voitti ja sinne jäivät. Astiakaappiini ei vain enää yksinkertaisesti mahdu.

Joten nyt kaikki Marimekon ystävät kipin kapin Ystävämyyntiin, joko netissä tai itse liikkeissä. (Käsittääkseni Outleteissa) Huomenna, sunnuntaina meinaan YSMY loppuu. Ja yli 100 euron tilaukset ilman postimaksuja.

Täälä minä odottelen yöllä neljän aikaan poikineen hiehon vasikan jaloille pääsyä. Kuluuhan ne yön tunnit näinkin. Rattoisaa lauantaita jokaiselle.