Siskoni erhe on meillä uorostaan lomaa viettämässä ja iltasella eksyttiin hieman nettiputiikkien ihmeelliseen maailmaan. Lapset kasvaa ja aina tarvitaan uutta päälle pantaaa. Paljon ostan lastenvaatteita tuttavalta käytettynä, siskojen isommilta muksuilta kotiutuu jotakin, myös ystävän kanssa tehdään vaihtokaupaa, jossa meidän poikien pieniä vaatteita siirtyy hänelle ja hänen tyttösen pieneksi jääneitä siirtyy meidän pikkuneidille.

Uusia vaatteita tulee hankittua alennusmyynneistä, kuten Caacabaanasta. Liikkeessä on nyt loppuunmyynti ja kaikki tuotteet ovat vähintään -40% alennuksessa. Meillä tykätään MOLOn paidoista, niin minä kuin lapsetkin. Isäntää lähinnä naurattaa vaatemerkin nimi.

Enään ei ollut kokoja paljoa jäljellä ja jo yön aikana oli loppunut tuotteita, joita olin tilaamassa. Dääääm.  Mutta muutama ihanuus tarttui matkaan, jokaiselle lapselle jotain. Myös talven toppahanskatilanne tuli päivitettyä hyvillä alennuksilla kohdalleen ja neidille löytyi kaipaamaani musta kollegetakki. Nyt piti hieman luopua periaatteesta, sillä ostan lähes aina pojille samanlaiset vaatteet. Enää ei ollut kokoja jäljellä, mutta toisaalta toinen on jo eskarissa ja toinen toistaiseksi seurakunnan kerhoa lukuun ottamatta kotosalla.

Molo%20kids%20Remington%20MOnster.jpg

Molo kids remington MONSTERS (ehdottomasti paras mun makuun)

molokids%20Remington%20LOS.jpg

Molokids remington LOS

molokids%20Rimona.jpg

Molo kids Rimona bandas

Jos lastenvaatekaappi kaipaa uutta täytettä, kannattaa vilkaista pikaisesti Caacabaanan valikoimaa, kauppa sulkeutuu 30.11. Kannattaa toimia pikaisesti!