helmi6%2C2.jpg

Eilen vietettiin esikoisen 8vee synttÀreitÀ rennolla meiningillÀ ja itse sankarin toiveita kuunnellen. Joululahjaksi saatu Ipadi, eli omppu hillitsi lahjatoiveita ja nyt toiveena olikin vain Rubikin kuutio ja arpakasa. Onnistunee. Sankari sai myös pÀÀttÀÀ mitÀ tehtÀisiin ja mitÀ syötÀisiin.

Aamu alkoikin heti normaalisti rajoitetulla pleikkarilla ja ipadilla pelailulla. Aamupalan jÀlkeen vedettiin karkkia niin ettÀ napa raikasi.

helmi7%2C1.jpg

Casino- arvoista hÀn jaksaa olla aina yhtÀ innoissaan niinkuin kuvakin kertoo. Joka arvasta ihan tosissaan odottaa pÀÀpalkintoa.

helmi6%2C9.jpg

Voitto tulossa, mutta kuinkahan paljon?

helmi7%2C0.jpg

Onnea, onnea!

helmi6%2C4.jpg

Uusi mekko pÀÀllÀ on hyvÀ keimailla. Pikkusiskokin halusi vÀlttÀmÀttÀ kuvattavaksi, kun veljestÀkin niin paljon kuvia napsittiin.

helmi6%2C1.jpg

Aamun ltouhujen jĂ€lkeen lĂ€htivĂ€t pojat kĂ€ymÀÀn koulukaverilla kylĂ€ssĂ€. Minun oli pakko paneutua inhoamaani paperin pyöritykseen. Veroilmoitus pitÀÀ olla valmis helmikuun loppuun mennessĂ€ ja kuittia, lippua, lappua ja yhteenvetoja riittÀÀ. Kirjanpito hommat ylipÀÀtÀÀn on kyllĂ€ niin kertakaikkisen tuskallista puuhaa minulle, ettĂ€ rehellinen hatunnosto kaikille sitĂ€ työkseen tekeville. đŸ« Fazerin pĂ€hkinĂ€suklaalevyn turvin kestin nipin napin pari tuntia ja nyt on oma osuuteni valmis. MeidĂ€n luottokirjanpitĂ€jĂ€ monen vuoden takaa hoitaa rautaisella ammattitaidolla homman loppuun. Sopii minulle vallan loistavasti.

helmi7%2C6.jpg

Kun pakolliset hommat oli hoidettu, lĂ€hdettiin synttĂ€risankarin toivomuksia kuunnelleen keilaamaan 🎳ja pizzalle 🍕🍕🍕🍕paikalliseen keilahalliin. Hilda seurasi keilapalloja silmĂ€t tarkkana lĂ€hes koko tunnin kestĂ€vĂ€n vuoron ajan Huldan nukkuessa.

helmi7%2C2.jpg

Kaadon jÀlkeen tuuletukset! PienimmÀlle keilaajalle oli kÀtevÀ apuvÀline tarjolla. Riitti kun asensi lÀhtökulman oikaeksi.

helmi6%2C6.jpg

Lapset oli niin innoissaan, ettÀ heti tÀnÀÀn olisi pitÀnyt mennÀ uudestaan. Ei tÀmÀ eka kerta ollut ja nyt tÀytyy kÀydÀ ahkerammin kun lapset niin tykkÀÀ ja minit pysyy vielÀ toistaiseksi kiltisti siinÀ mihin heidÀt asetetaan.

helmi6%2C7.jpg

Rinkulan ja lasten kummitÀdin tyylinÀyte.

helmi6%2C5.jpg

Illalla vielÀ lasten toiveesta paljuiltiin. Tunnit sielÀ vierÀhti mustekalaa leikkiessÀ niin vikkelÀÀn, ettÀ yhdentoista aikaan paljusta poistuessa pikaisen iltapalan jÀlkeen lastenhuoneesta kuului hetkessÀ tasainen kuorsaus ja tuhina. Aika vauhdikas pÀivÀhÀn tÀssÀ olikin. 

SynttÀreitÀ juhlitaan vielÀ uudelleen hiihtolomalla ainakin serkkuporukassa ja saatetaanhan sitÀ kaverikemutkin vielÀ jossain vÀlissÀ jÀrkÀtÀ, jos aikataulut passaantuu sopivasti.

KyllĂ€ sitĂ€ illalla hieman mietti viimeistĂ€ kahdeksaa vuotta, jonka on saanut elÀÀ Ă€iti-ihmisen elĂ€mÀÀ. TĂ€nĂ€ aikana lapsia meille syntynyt mahtavat viisi keskenÀÀn tĂ€ysin erilaista persoonaa, joista jokaisesta saa olla aivan mielettömĂ€n kiitollinen ja onnellinen.♄♄♄♄♄

HyvÀÀ alkavaa viikkoa jokaiselle!