Vaaleaa leipää
Maustamatonta broilerinfilettä
Grillausöljyä, limepippuria
Esikypsennettyjä maisseja
Ruokalusikallinen voita, ripaus suolaa
Maustamatonta tuorejuustoa
Salaatinlehtiä
Paholaisenhilloa
Yrttejä
Mausta broilerinfileet hyvällä grillausöljyllä ja pippurilla, anna maustua hetki. Sulata voi ja kaada se pätkittyjen maissian sekaan pakastepussiin. Ripsauta sekaan hitunen suolaa ja hiero sula voi ja suola jokapuolelle maisseihin.
Grillaa kuumalla, öljytyllä parilalla broilerit ja maisseille riittää ritilän päällä hieman miedompi lämpötila, kunnes ne saavat hieman väriä pintaan.
Leikkaa vaaleasta leivästä muutama siivu ja grillaa ne nopeasti rapsakoiksi grillissä
Nosta grillattu leipäsiivu lautaselle, laita päälle kerros maustamatonta tuorejuustoa, salaatin siivu, grillattua broilerinfileetä, lusikallinen paholaisenhilloa ja lopuksi tuoreita yrttejä. Tarjoa iltapalaksi grillatun maissin kaverina.
Leivät on niin herkullisia, että kannattaa varata pari leipää/ ruokailija. Hyvä salaatti käy myös lisukkeeksi.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.