Helmikuu201501%20443.jpg

Maukasta Laskiaissunnuntaita!

Tänään kävimmen raikkaassa pakkas-säässä pulkkamäessä ja luistelemassa Laskiaisen kunniaksi. Jee, meidän 5 vuotias oppi tänään luistelemaan. Toki meno vielä on haparoivaa, mutta pääsi ja hienosti etenemään pidempiäkin matkoja ottamatta kokovartalokosketusta jäänpintaan. Hän on niin sinnäkkääti halunnut jäälle harjoittelemaan ja välillä turhautunutkin kun homma ei ole harjoittelusta huolimatta lähtenyt sujumaan, mutta vihdoin alkoi onnistua.

IMG_5353.jpg

Onnellinen pikkuihminen ritiläntakana. Huippua seurata toisen onnistumiseniloa! <3

0000000000000000000lasju.jpg

IMG_5253.jpg

Ja välillä kelkkamäkeen!

IMG_5251.jpg

 

00000000000000lasku.jpg

Lasten kummitäti oli mukana menossa. Oli kiva kun lapset sai aikuista laskemis-seuraa isin ollessa luistelupuuhissa vierisellä kentällä ja äiti kun jättää laskettelun riemut mielummin toisille.

IMG_5316.jpg

Samalla reissulla kävin moikkaamassa ystäväni shettiksiä. Aivan ihania karvaturpia. Neiti 2-veen mielestä pulkkamäkireissujen kohokohtia ovat juuri nuo ihanat ponit ja heppa. Niitä käydäänkin usein ihailemassa aidantakaa. Ilmiselvästi äitiinsä tullut, sillä sisustusjutut kiinnostavat jo nyt niin kovasti myös typyä, ja hevoskärpäsenpurema ollaan kumpainekin taidettu saada.

00000000000000laskiu.jpg

Kun kotiuduttiin ulkoilureissulta, 4- vuotias Rompsu kysyi, saako sopan jälkeen jälkkäriksi LAISKIAISPULLAA? Toki, toki. Tästä lähtien meillä taidetaan viettääkin aina laiskijaista näihin aikoihin. Nyt mentiinkin komeasti kaupan valmiilla laskiaispullilla, mutta hyvällä tahdilla jokainen lautaselta hupeni parempiin suihin. Slurps vaan.

Helmikuu201501%20441.jpg

Kaikin puolin kiva päivä, Tässä on loppuilta värkätty olohuonetta laminaatin purkamisen merkeissä ja kaivettin maistiainen tulevaa lankkulattiaa jo esille. Hyvältä näyttää! Kattokin on jo purettu pääosin isännyyden toimesta. Huomenna meille tuleekin muutamaksi päiväksi odotettuja vieraita; ihanat serkut ja Ringas suuri suosikki Tapsa-vaari. Keskiviikko ja perjantai kuluvat lihaisissa merkeissä. Vielä pitäisi pyöräyttää iltapalaksi pizzat, lasten toivomuksia kuunnelleen.

Ihanaa sunnuntai-iltaa jokaiselle ja hyvää huomenna alkavaa viikkoa!