Postipoika kipittää meillä näköjään harva se päivä... Eilen toi pensasmustikoita ja muutama päivä sitten pesuaineita. Ja nyt olen hieman ihastunut. En suinkaan postipoikaan, vaan ihastunut Dermosilin omenankukantuoksuisiin tuotteisiin. Mikään pinkin ystävä en ole, mutta tuo hurmaava tuoksu kompensoi pienen värivirheen.

00dermo.jpg

Tehtiin ystävän kanssa jokakesäinen Dermosiltilaus ja muutamaa uutta tuotetta otin testiin jo vanhojen hyväksi todettujen tuttujen seuraksi. Suihkusaippuat ovat ihanan tuoksuisia. Niitä pitää ostaa koko kesäksi mökille ja meidän mökillä vierailee aika paljon kesän mittaan vieraitakin oman väen lisäksi. Joten purkkeja kuluu useita. Myös dermosilin käsisaippuat ovat niin kauniita ja hyviä,  että niitä on ilo katsella, tuoksutella ja käyttää. Tosin kaksivuotiaan vuoksi jouduin nyt vaihtamaan veskiin käsisaippuapullon mallia ylenpalttisen saippuan lutrauksen vuoksi. Nyt pääsi kokeiluun nuo karhunkuvan omaavat pumppupullot. Pingviinipulloissa on lasten kylpyvaahtoa.

00dermo1.jpg

Kaikki on niin siististi pakattuna pahvilaatikoissa joissa tuotteiden jatkosäilytys onnistuu hyvin. Nämä ovat myös kivoja mökkituliaisia ja ystäville viemisiä. Eli ostan näitä aina samalla myös hieman jemmaan viemisiksi.

00dermo2.jpg

Ostin myös testiin sitä hyttys -ja punkkisuihketta. Punkkeja ainakaan toistaiseksi ei ole näkynyt. Kop kop. Mutta hyttysten määrä alkaa päivä pältä pikkuhiljaa lisääntymään. Miehen mieleen on mustapippurisuihkusaippuat -ja dödöt. Varastot täytetään siis kaksi kerta vuodessa; juhannuksena ja jouluna.

Tilaaminen oli helppoa ja vaivatonta. Yli 50e tilaukset tulee kotiovelle saakka postikuluitta. Oli muuten nopea postipoika, sillä tilaus oli kotiovella tilauksesta jo seuraavana päivänä. Lämpimästi suosittelen kokeilemaan!

Touhukasta torstaita jokaiselle!