"Äitii, leivoin sinulle hienon palomieskakun!" No niin näkyy. Tänään on kyllä tullut "syötyä" monen montakymmentä annosta puisia herkkuja. Tein tänään hieman normaalia laajemman siivouksen, sillä yläkerran lastenhuoneen leluja oli kulkeutunut alakertaan ihan kaameat röykkiöt. Varsinkin pikkuneidin suuressa suosiossa olevat puiset, leikattavat vihannekset olivat kadonneet kaiken muun tavaran sekaan. Eipä hätiä mitiä, löytyiväthän ne ainakin suurelta osin.

Neidin ollessa päikkäreillä päätettiin poikien kanssa tehdä hänelle pieni yllätys järjestämällä leikkikeittiö valmiiksi.

000boys3.jpg

Pizzaa, pizzaa. Ihan hirmuiset määrät lapset paistoivat leikkikeittiön uunissa pizzaa. Kysyin, voisiko isi olla hetken aikaa asiakas, mutta vastaus oli ehdoton ei, äiti on asiakas. :)

000boys4.jpg

6-vuotiasta ei keittiöleikit jaksaneet kauaa kiinnostaa, mutta erilaisia ratoja hänkin innostui rakentelemaan pitkällä kaavalla.

Poikimapuuhissa on nyt ollut taas paripäivää hiljaisempaa. Edellisin ihanuus oli kauniin harmaa,Amarantin jälkeläinen Maximus. Sen verran on tuimaluontoinen emo kyseessä, että tältä toivottiin sonnivasikkaa ja sonnihan tuo vasikka olikin. Nyt on poikimaketat yhtä lukuunottamatta vailla asukkaita. Toivottavasti loput kuusi lehmää jakaantuisivat pikinmiten ja jatkuvat yöravaamiset navetalla saisi lopettaa.

000boys5.jpg

Maanantaina lapsilla oli kerhossa kerhokuvaus. Poikien mielestä pikkusiskokin oli kuvattava ja sehän kävi muutamassa minuutissa. Ihania kuvia sain räpsittyä ja näistä voisi pienen taulukollaasin vaikka toteuttaakin. Tässä muutamia.

000boys1.jpg

Pojat on poikia...

oooboys.jpg

Lopuksi sekalainen seurakunta:

000boys2.jpg

Kummit, kaverit, sisarukset ja sukulaiset tästä voi valikoida kuvan, jos meidän lasten uudelle kuvalle tarvetta. Laita  haluamasi kuva tai kuvat mulle joko facebookkiin viestillä tai sitten tähän kommenttia, Kumpikin vaihtoehto käy.