000paketti%27.jpg

Aamulla tuli aikainen herätys muutaman minuutin yli kukonlaulun, kun minua odotti keittiönlattialla yllätys. Unenpöppörössä mietin, mitä sieltä mahtaa löytyä. Kissan oksennusta, pissa lattialla..? Ehei, lettialla tönötti suurehko pahvilaatikko. Laatikko hieman heilui ja heti kävi mielessä oliko kissa sinne laitettu, mutta yllätys olikin jotain muuta. Ihana pikkuneitini!

Neiti olisi jatkanut leikkiä vaikka kuinka ja pitkään, mutta yli kahdenkymmenen avaamisen ja äänekkään "ta-taa!" -huudahduksen jälkeen leikki oli jo hieman nähty. Menin yöllä vasta kolmen jälkeen nukkumaan ja unet jäi hitusen lyhykäisiksi, kolmeen tuntiin. Yritin viedä typyä uudelleen kanssani nukkumaan, mutta siihen meteliin heräsi jo isovelikin. Siirryttiin suosiolla porukalla sohvalle katselemaan lastenohjelmia ja muutamat lyhyet torkut vedeltiin siinä sivussa. Hoh hoijaa...

Eilen siskoni saapui tanssiparinsa kanssa suoraan tangomarkkinoilta tähän meille ja vaihtoivat lasten isän kanssa lähes lennossa lastenvahtivuoroa. No ehdittiin me sentään porukalla hieman evästää. Konstailematonta, simppeliä kesäruokaa ja jälkkärijäätelöt. Kasvihuoneelta on niin kiva käydä kipaisemassa itse kasvatetut, tuoreet salaatit ja mausteet. Ihan kesän parhautta.

00%20leffa1.jpg

Kauaa ei ehditty olla vieraiden tultua kotona, sillä yli kymmenen vuoden tauon jälkeen lähdettiin isännän ja 10-vuotiaan neidin kanssa elokuviin. Tämä oli jo keväällä laitettu kalenteriin ja näytöksiä täälä omalla kylällä oli kaksin kappalein.  Pätkäksi valikoitus Jurassic World, ei ehkä se ihan tyypillisin naisen elokuvavalinta, mutta kaikki sarjan aikaisemmat leffat nähneenä tämä oli ihan kiva käydä katsomassa kotiruutua isommalta kankaalta. Oli positiivinen yllätys, kuinka hienoksi paikallinen leffateatteri oli remontoitu. Viime käyntini samassa leffateatterissa, tai ylipäätään missään leffateatterissa oli vuodelta 2002, jolloin kävin Harry Potterin katsomassa.

00%20leffa.jpg

Eilinen elokuva aiheutti 10-vuotiaalle painajaisia viime yönä. :( Taisi olla hieman liian rankka, vaikka omasta mielestä oli "jännistä" kohdista niin yliampuva, että meni jo komedian puolelle.

Leffoja kyllä on katsottu paljonkin, mutta viime vuosina lähinnä vuokraamalla ja nyt puolitoista vuotta Viaplayn valikoimista. Kotona vaan on niin helppoa ja mukavaa istahtaa sohvalle lasten mentyä nukkumaan. Tosin isännän kanssa edellinen leffailta on vietetty kymmenistä yrityksistä huolimatta joskus helmikuun tuntumassa. Nyt vaan ei aika yksinkertaisesti riitä tai jos sohvalle kellahtaa, nukahtaa takuuvarmasti vartin sisällä.

Aamunavetalla oli tarktorissa väenpaljous. Isännällä riitti apulaisia hieman enemmän, mitä traktorin koppiin olisi mahtunutkaan. 00%2000%20001%2C5.jpg00%2000%20001%2C4.jpg

Tänään viritellään niittomurskain traktorin perään ja huomenna ja ylihuomenna paalataan vimmatusti.

Vaikka nyt ainakin meidän ikkunasta näkyy hyvinkin pilvinen maisema, toivottelen kaikille lukijoille aurinkoista alkuviikkoa! Teitä lukijoita on käynyt täällä ihan huikean paljon! Kiitos siitä. Vielä kun jättäisitte käynnistänne jotain merkkiä kommentin muodossa, niin olis superkivaa. Edelleen myös etsin kivaa blogimuotoista luettavaa, joten jos itsekkin kirjoittelet käyn mielelläni tutustumassa. Muutaman lukijan blogia seuraan jo suurella mielenkiinnolla. :)