Navetalla on ollut poikimisten suhteen nyt viikon jo hiljaista ja mammat siis pitäneet kinttunsa visusti ristissä. Eikä siinä ihan poikivalta kukaan ihan lähipäivinä näyttänyt, vaikka yllättäähän nuo osaa. 13 mammaa siis vielä yhdessä osassa ja kohta rytisee, kun ensimmäinen aloittaa.

Täällä on nyt etsitty etsimällä uutta autoa autokuumetta helpottamaan, mutta toistaiseksi tuloksetta. Anoppi fillaroi aamupäivällä ihan yllätyksenä pihaan lapsia katsomaan ja näytti heti vihreää valoa kun varovasti ehdoteltiin voitaisiinko lähteä hieman autotarjontaa vilkaisemaan. Ja kuvitelkaa, ihan kahdestaan.

Tänään käytiin siis Kokkolassa ja tiukan väännön jälkeen jäi autokaupat tekemättä. Yhdestä vaivaisesta tonnista jäi kaupat  kiikastamaan, mutta meillä vaan ei myyjän kanssa ihan näkemys mennyt yhteen. Muitakin vastaavia tosin kiikarissa, joten ei tässä vielä hätiä mitiä. Seuraavat kaksi vaihtoehtoa odottaa Tampereen seudulla, mutta sinne lähtö vaatii jo hieman järjestelyä. Sieltä kun ei ihan tunnissa kotiudutakkaan, jos joku lehmä päättäisi alkaa jakautumispuuhiin navetalla.

marimekko.jpg

Vaikka Kokkolasta tyhjin käsin lähdettiin kotioppäin ajelemaan ei reissu suinkaan ollut turha. Ystäväni kanssa aamulla Marimekon Ysmyille suunniteltu shoppailureissu peruuntui kiireeseen, pääsin nyt kotimatkalla kuitenkin pikaisesti pyörähtämään Ystävämyynneissä. Hyvissä ajoin jo vinkkasin isännälle että "pissatauko Paletin kohdalla!" Oli kuskaamassa minua tien toiselle puolelle huoltsikalle, kun kauhistuneena vinkkasin ajamaan yhden ylimääräisen ympyrän liikenneympyrässä ja parkkeeraamaan Paletin pihaan. Tämä oli ennalta tarkasti suunniteltu juttu siis. :)

Marimekko%20vihre%C3%A4%20r%C3%A4symatto

Astioissa ei ollut tarjolla niitä ainoita kokoelmastani puuttuvia osia ollenkaan joten selvisin ihan pehmoisten kantamusten kanssa kaupasta pihalle. Hieman tuli kiire katsella sillä liike meni ovessa olevan lappusen mukaan kiinni kello 19.00 ja me oltiin paikalla vasta 5 yli. Myyjällä kuitenkin siinä riitti asiakkaita ja sain luvan käydä vilkaisemassa. Ostin siis yhdet verhokankaat, kolmenlaisia koristetyynyliinakankaita ja vahakankaisen pöytäliinan keittiönpöydälle/ terassille. Tyynykankaiksi valikoitui jo ennestään tuttuja Siirtolapuutarjaa ja Räsymattoa. Lisäksi uutena kuosina meidän kodista löytyväksi kaunista ja raikasta Botnaa. Toimiva kolmikko, jolle on jo suunnitelmat valmiina. Tää reissu meni siis kuitenkin ja kaikin puolin nappiin! Ihan meinasi naurattaa, kun ostoksia kannettiin autolle niin mies vielä huomautti, että pitikös sun käydä sielä vessassa... No piti piti, mutta unohtui.

Ja toki ne Ysmytarjouksessa olevat servetitkin löysivät ostoskassista luontevasti paikkansa. Niin mun lempparikuoseja näistä jokainen! Tiedossa siis kauniita kattauksia ja värikkäitä ompeluksia.Marimekko%20servetti.jpg

Kaikin puolin ihana reissu, vaikka se ihan perimmäinen tavoite ei täyttynytkään. Mikä positiivistä, ollaan taas yhtä koeajokokemusta rikkaampia  ja naurettiinkin kotimatkalla niin paljon, että nyt vatsalihaksia kiristää! Teki hyvää eilisen masentavankin päivän ja mietteliään yön päätteeksi. Nyt taas aika kääntää katseet tulevaisuuteen, pyyhkiä kyyneleet ja päätin olla surematta asiaa minkä eteen en voi enää enempää tehdä. Elämä ei ole aina helppoa, eikä toki tarvikkaan, mutta aurinko paistaa vaikka ei taivaalta niin nyt ainakin pääkopassa.

Ihanaa viikonloppua teille kaikille! Toivottavasti seuraavassa postauksessa voin ilmoittaa navetan turpalukumäärän lisääntyneen. Sitä täällä nyt odotellaan kuin kuuta nousevaa.