Eilen oli pieni irtiotto arjesta sillä lähdettiin käymään päiväseltään Peurungan kylpylässä, aamupäivällä navettahommien jälkeen päästiin lähtemään. Lapset oli niin toivoneet kylpylälomaa jo pidemmän aikaa ja nyt kun kaadetut heinät oli saatu paalattua ja sääennuste näytti sadetta, oli hyvä aika lähteä pikalomalle. Vanhin lapsista olisi ihan välttämättä halunnut jäädä muutamaksi yöksi, mutta nyt ei ollut ajoitus kohdallaan. Huvikseen kysyin tarjouksia, mutta hinnat olivat sitä luokkaa, että ei edes kannattanut kysyä lomittajaa navettahommia hoitamaan. Tässä hetkessä ei olisi  pystynyt irtaantumaankaan kokonaan kotihommista muutamaksi päiväksi. Lomittajalla ei ole velvollisuuksia hoitaa kissaa, koiria, ponia ja kasvihuonetta ja tärkeää on myös päivisin kirjata, mitä lehmiä ja hiehoja sonnit astuvat.

peu31.jpg

Täydet kolme tuntia polskutettiin ja laskettiin sen seitsemään kertaan 130 metriä pitkä vesiliukumäki, lapset varmaan parikymmentä kertaa, aina vaan uudestaan ja uudestaan.

peu1.jpgpeu.jpgpeu2.jpg

Ollaan käyty Peurungassa lomalla ehkä 10 kertaa. On testattu mökit, uusi huoneistohotelli ja päärakennuksen perhehuoneet. Mökki on ehdottomasti ollut kesäaikana mieluisin vaihtoehto. Tämä oli eka kylpyläkäynti päiväseltään. Mietittiin olisiko edes ollut fiilistä jäädä pariksi yöksi, mutta tässä tapauksessa meidän molempien mielestä parempi vaihtoehto oli tulla kotiin. Kotona on sen 102 asiaa tällä hetkellä kesken, joten nyt ei ollut aikaa pidempään irtiottoon.

Kotimatkalla serkkuni soitti ja ilmoitti tulevansa huomenna kylään. Jee, johan on Timoa odoteltu. Myös äitini oli ilmestynyt päivän aikana meille, ikään kuin yllätyksenä.  Mummilla oli mukanaan nippu uusia palapelejä ja niitä rakennellessa sujui sujuvasti loppuilta.

Juuri nyt suunnitteilla suursiivous ja jotain kivaa ruokaa pitäisi kehitellä illaksi, kun porukka taas lisääntyy.

Ihanaa tulevaa viikonloppua jokaiselle. Laittelen vielä jossain välissä vadelmajäätelöreseptiä. Suosittelen jokaista kokeilemaan!