pioni.jpg

Tiistaina päästiin viettämään paljukauden avajaisia. Ei tarvinnut kahta kertaa altaaaseen lapsia pyytää, kun se jo täyttyi iloisista kylpijöistä. Voi sitä riemunkiljahdusten määrää.

y%C3%B6kestit5.jpgy%C3%B6kestit4.jpg

Serkuksia. Ja nämä serkut on meidän kummilapset rakkaat.

y%C3%B6kestit1.jpg

Meidän 3vee rinsrenssalta irtos tassit. :)

y%C3%B6kestit.jpg

Tehtiin buffet-henkinen tarjoilupöytä, josta löytyi jokaiselle jotain.allasbileet1.jpg

Lasten herkkuhetki huvimajan sisällä.

y%C3%B6kestit2.jpgallasbileet5.jpg

Lemppareitani pioneita

pioni1.jpgy%C3%B6kestit3.jpg

Koiruudetkin pääsivät hieman herkuttelemaan

y%C3%B6kestit8.jpg

Kippis!

allasbileet51.jpg

Jälkkäriksi makeanpöydän herkkuja.

alaasbileet.jpgallasbileet3.jpg

Ja koska meidän uusi huvimaja sisustetaan pikkuneidin vaatimuksesta ripauksella pinkkiä, piti tarjoilun myös vastata osittain samaa väriteemaa.

allasbileet2.jpgallasbileet4.jpg

Ja sitten itse asiaan. Lapset lähtivät nukkumaan ja me aikuiset päästiin ekaa kertaa testaamaan paljua. Johan tätä oli odotettu ja tämän eteen rehkitty. Aikaa hurahti äkkiseltään reilut kolme tuntia.

y%C3%B6kestit7.jpg

Lämpimästi suositellaan muillekin paljusta haaveileville Fisparsin paljua. Ainakin tässä meidän 8-kulmaisessa tilaa riittää.

y%C3%B6kestit6.jpg

Paljun takana oli lehmät laitumella.  En voisi kuvitella mukavampaa paikkaa niiden touhujen seuraamiseen, kuin oma palju.

y%C3%B6%20fispars%20palju.jpg

Terassi vielä hieman keskeneräinen kalustusten osalta, joten laittelen siitä kuvaa erikseen vielä myöhemmin. Terassin avajaiset juhlitaan sitten ihan erikseen.

Nyt valmistaudutaan pikkuhiljaa keskikesän juhlan viettoon. Tänään lähti vieraat ja toiset tuli tilalle. Myös meidän keskimmäinen lähti serkkujen mukana muutaman päivä reissuun ja nyt tuntuu oudolta. Tiedän kyllä hänen pärjäävän, mutta ikävä iski heti. Parin päivän päästä onneksi jo kotiutuu.

Vinkvink! Vielä muuten ehtii tehdä omatekoiset jäätelöt huomiseksi pakastimeen. :)