Juhannuksen korvilla -ennen ja jälkeenkin on ollut mahtavia alemyyntejä siellä ja täällä. Niitä sitten tykkään katsella ja tällä kertaa Finnlaysonin alemyynti oli yksi parhaista. Meidän kotiin tömisteli muutamia rakastamiani elefantti-tuotteita.

Koska mustavalkoisia elefanttilakanoita ei ollut tarjolla, ostin pojille vaihteluksi raikkaat, vihreät elefanttilakanat ja niiden kavereiksi saman sarjan norsutyynyt. Viime aikoina lakanan vaihdon yhteydessä tulee lähes aina pedattua koko perheelle mustavalkoiset norsulakanat ja samanlaiset on hankintalistalla myös tulokkaille. Yksi musta norsutyynyhän meillä on jo ennestään pikkuneidillä ja nyt pojat saivat omat norsunsa. Kun paketti saatiin kotiin, löysivät poikien vihreät norsutyynyt heti paikkansa kesän ajaksi -ei suinkaan lastenhuoneesta vaan olkkarin sohvalta. Ne sopii Marimekon vihreä vävyiseen Siirtolapuutarhaan ja Räsymattokankaaseen, kuin kärsä norsulle.

Elefantti%20finlayson.jpg

Lakanat eivät vielä ole ehtineet käyttöön vaan odottelevat vielä tovin oikeaa hetkeä. Haaveena olisi saada rempattua lasten alakerran huone kokonaisuudessaan ennen vauvojen syntymää. Saattaa tosin olla aika utopistinen ajatus, mutta toiveitahan saa aina elätellä.

finnlayson%20elefantti%20vihre%C3%A4.jpg

Samasta alesta löytyi myös isokokoiset ja ihanan tuntuiset Karhu-aiheiset kylpypyyhkeet, huikealla -60% alennuksella. Näyttää taas vihreä väri olevan väri, joka vetää minua hanakasti puoleensa.

Jos muuten oma tekstiilivarasto kaipaa laadukasta täydennystä, kannattaa vilkaista Finnlaysonin aleen.

https://www.finlayson.fi/tuotteet/ale/8/?gclid=CjwKEAjw-_e7BRDs97mdpJzXwh0SJABSdUH0kV7FJ-GodRhPrd93yOrxLFGFWiBSQevXXxt_njhXohoCe4nw_wcB&sort=9d&page=1

finnlayson%20otso.jpg

Koska nyt on ollut niin kylmää ja sateista ja rantasaunan jälkeen iski eilen illall pieni vilu, laitetttiin tulet pönttöuuniin. Ja siellä kuvassakin toinen norsukas nauttii pönttöuunin lämmöstä. Villasukat jalassa, takkatulen loimussa on niin mukava katsella pallon perässä juoksentelevia miehiä.

IMG_3742.jpg

Oletteko te muuten seurannet fudista? Täällä on ollut kisakatsomo pystyssä lähes joka ilta, kun pelejä on tuutista tullut.

Meille saapui eilen lasten serkut loman viettoon ja hauskaa näyttää olevan kun naurua ja kiljumista kuuluu joka suunnalta. Välillä vettä sataa kaatamalla ja silloin on keksittävä puuhaa sisällä. Palapelejä, askeartelua, hamahelmeilyä, tarratouhuja ja välillä vähän sitä pleikkariakin. 

sadep%C3%A4iv%C3%A41.jpgsadep%C3%A4iv%C3%A42.jpgsadep%C3%A4iv%C3%A4.jpg

Hamahelmillä rakentavat innokkaana "poke-palloja", mitä ne sitten ikinä lieneekään. Mennyt minulta ihan ohi koko näiden merkitys, mutta toki on pääasia että lapsilla on mielekästä puuhaa ja kivaa tuntuu olevan. Ehkä tässä otetaan vielä iltapäivällä matsi pöytäjalkapallolla ja jääkiekolla, sillä nyt olisi hyvän kokoiset joukkueet saatavilla. Illala ehkä lautapelailua vielä tiedossa, viime kerrasta onkin useampi viikko jo aikaa.

sadep%C3%A4iv%C3%A4n%20pokepallot.jpg

Tällaisenä sadekautena olisi niin kiva vaihtaa hetkeksi itsekkin maisemaa ja lähteä pienelle lomalle. Saapa nähdä saisiko sitä jotain pientä kivaa lomanpoikasta järjestettyä...

Ps. Mustikat alkaa kypsymään, vaikka seassa vielä muutamia raakileita onkin. Eilen innokkaimmat keräilivät rannassa täydet mukilliset mustikoita, eikä siihen montaa minuuttia mennyt kunhan kunnon apajalle sattuu eksymään. Lapset jo toivoivat mustikkakukkoa ja mustikkapiirakkaa, mutta niihin tarvitaan hieman enemmän ihania, sinertäviä palleroita. Nam!