Me akat jäätiin nuhaneninä sisähommiin muiden lähtiessä päivällä pihalle navetta -ja lumilinnanrakennushommiin. Päivän mittaan tuli tutuksi niin Muumit, palapelit kuin muovailuvahatkin. Jatkuvaa nenän-niistoa, mistä sitä räkää oikein riittää?  Jos tavallisesti aivan huippukiltin ja aurinkoisen pikkuneidin ei halua uikuttavan lohduttomasti sohvan nurkassa on parempi touhuta suosiolla hänen ehdottamia tekemisiä. Muutamat kyyneleet tirahti silmistä, kun en osannut muovailla juuri neidin mieleisiä villieläimiä muovailuvahasta. Krokotiili näytti liikaa liskolta. :( Tuo Bubber muovailumassa on aika kiva vaihtelu normaalille muovailuvahalle. Se ei kuiva, eikä tartu kiinni ja on ihanan tuntuista käteen. Suosittelen kaikille innokkaille muovaajille. Alahuulen väpätystä ja harmitusta myös aiheutti pingviinipeli, jossa laivankyytiin ei saatu useasta yrityksesä huolimatta ujutettua tarpeeksi (eli kaikkia)  pingviinejä kyytiin. Tytön terveenä ollessa pingviinin tippuminen saa aikaan hervottoman naurunkiljahduksen, kipeänä ollessa peli loppui kyyneliin.

Sen verran neiti 2-veestä löytyy tempperamenttiä, että tuleva uhmaikä hieman jo hirvittää etukäteen. Pojat on ollut temperamentiltään niin tasaisia pikkusiskoon verrattuna. Liekö perinyt jotain minulta, kun itselläkin on taipumus kiihtyä sekunnista nollasta sataan ja leppyminenkin on yhtä nopeaa.

00000muov.jpg1.jpg

Tässä ollaankin jos jonkunmoisella kokoonpanolla oltu kipeänä muutaman viikon sisään useammanikin. Flunssaa liikenteessä ja luulen osasyynä olevan myös lapsien saamat rokotukset. Montaakaan kertaa en ole itse päässyt ulkoilemaan kun lähes aina joku on sen verran kipeä, että ulkoilu kokoporukalla on jäänyt haaveeksi. Eilen sain kyllä kylmän kylvyn viedessä koirat illalla ulos tarhaan. Yöpaita päällä ja Crocsit jalassa mentiin mäkeä alas, alkumatka kävellen ja loppumatka selällään. Onneksi ei käynyt huonommin, mutta koiran ilme oli näkemisen arvoinen. Luu suussa, pää vinossa  katsoi että ollaanko tässä nyt menossa vai tulossa. Sen verran olen tapaturma-altis, että ihmettelin aamulla kun mihinkään ei sen kovemmin kolottanut.

Tänään piti taipua tekemään viikkosiivous, sillä iltapäivälle meillä olikin muuta puuhaa. Lapsia tuli tuli hoitamaan maailman aktiivisin kummitäti <3  ja isännän kanssa meillä riitti tekemistä navetalla; meidän ulkona elävillä lehmillä meinaan on kirppuja. Yäääk! Koko ajatus kutitti itseänikin jo valmiiksi. Mutta tänään oli tartuttava härkää sarvista ja ajettava ylimääräiset matkustajat jokaisen turkista pois. Kunnialla suoriuduttiin, kerron tästä huomenna lisää. Nyt rentouttavan saunan kautta iltapalalle ja katsomaan elokuvaa.

Toivotan jokaiselle mukavaa ja rentouttavaa viikonloppua!