loma0.jpg

Ollaan oltu tässä jo muutama päivä lomatunnelmissa ja aika kuluu hyvinkin sukkelaan. Suunnitelmissa on ollut tänne muutama sana kirjoittaa, mutta suunnitelmaksi se on jäänyt. Haettiin ekana lomapäivänä hieman vauhtia keskus-sairaalasta pikkuneidin sydänultrauskäynniltä ja loma olikin ihana aloittaa kun kuultiin sieltä hyvät uutiset: "Terve sydän, jatkokontrolleja ei tarvita. " Ultraajien mukaan oli harvinaisen rauhallinen potilas kyseessa ja harjoittelijakin sai kaikessa rauhassa tehdä tutkimuksia ja mittauksia spesialistin valvovan silmän alla.

loma.jpg

Tähän mennessä lomailu onkin ollut hyvin vauhdikasta. Eka päivä meni kokonaisuudessaan Ikeassa. Ostoslistalla oli uudet keittiöntuolit ja pitkän testauksen jälkeen mieluiset istuimet löytyivätkin. Eilinen päivä kului rattoisasti Ideaparkin ostosparatiisissa. Napattiin serkkuja ja täti matkaan mukaan.

Lapset halusivat välttämättä burgereille ja burger king olikin ihan tervetullut tuttavuus.

loma1.jpg

Oli hieman erilaista möttöä, kuin hesessä ja mäkkärissä.

loma3.jpg

Pikkuneitikin välkkynä paikalla.

loma2.jpgloma7.jpg

Lelukaupoissa käytiin hieman katsastelemassa joululahja -ja synttäritoiveita. Valtavan kokoinen Mega Nerf- pehmonuolipyssy olisi tietysti se ykköstoive! Saapa nähdä miten käy...

loma9.jpgloma91.jpg

Olihan meitä aikamoinen joukko shoppailureissulla. Aamulla lähdettiin ysin jälkeen ja iltasella kotiuduttiin 12 tuntia myöhemmin. Nyt on taas shoppailuhimo tyydytetty tältä erää. Eilen vielä tulomatkalla pyörähdettiin Ikean kautta hakemassa ne ekalta reissulta unohtuneet pikkujutut.

loma6.jpg

Rinkulan ostokset... Tosin yhdessä paketissa oli lahja pikkusiskoille.

loma8.jpg

Illalla vielä vaari ehti nähdä perheen uusimmat tulokkaat enne kuin paineiltiin nukkumaan...

loma92.jpg

...sillä tänään on odotettu juhlapäivä. Vauvat saavat virallisesti nimen, Rompsu täyttää 6 vuotta ja vihdoin Rinkula saa pukeutua unelmiensa prinsessamekkoon. Hauska päivä siis tiedossa!

loma4.jpg