Mieleeni tursuaa ja pursuaa kaikkea ihanaa, mitä tahtoisin kotiin hankkia tai mistä on vain ihana haaveilla.

Ensimmäiseltä "haaveissa ja hankintalistalta" jo kaksi ihanuutta on löytänyt tiensä kotiimme. En paljasta vielä mitä ne ovat, mutta molemmat tulevat näkymään hieman myöhemmin täälä blogissani.

Mutta jatketaanpa tähän listaa, josta osan luulisin joskus toteutuvan ja osa ei mahdollisesti toteudu milloinkaan. Ainahan kuitenkin on lupa haaveilla ja elätellä toiveita.

Uusi uunipata, tämä Sarpanevan valurautapata on mielestäni kaikista kaunein. Voin vain kuvitella, mitä kaikkea ihanaa tuossa tulisi kokkailtua. (Kaikkea mitä tietenkään vanhassa tylsässä padassa ei huvita kokeilla) Tosiasiassa vanha uunipata on kovassa käytössä, mutta aivan valtavan iso kokoinen. Ehkä 8 litrainen. Sinne mahtuu reilu kuuden kilon paisti kerrallaan, mutta pienempien annosten valmistukseen se on auttamatta liian kookas.

Tämä olisi kiva hankinta, esimerkiksi pataleipää ajatellen. Ja montaa muuta. Eikä hullummalta näyttäisi keittiön puuhellan levyllä.

00000sar.jpg

Tummanlila iso Aaltovaasi olisi täydellinen pari Marimekon Siirtolapuutarha -kankaan kaveriksi. Tyynyjä olen tuosta kankaasta ompelemassa ja tulipahan samalla mieleen, että saunan ikkunoihinkin verhot tuosta jo surautin, mutta eivät ne ainakaan paikallansa ole. Missähän ne piileksii? Nämä vain olisivat niin kauniit yhdessä... Näitä värejä tulee näkymään ensi kesänä niin terassilla kuin olohuoneessakin.

0000000000000000000000000.jpg

En varsinaisesti muumimukeja keräile, mutta näitä Hurraa mukeja haluaisin kuuden sarjan. Voi olla hankalasti hankittava, sillä näitä ei enää muutamaan vuoteen ole kaupoissa ollut. Ehkä joskus... Voisin jopa kuvitella uhraavani rillimukini näistä hurraa mukeista.

0000000herbie%20garden.jpg

Herbien indoor garden olisi ihan takuulla mun juttu. Odotan kasvihuonekauden alkua kun kuuta nousevaa ja toiseksi rakastan käyttää paljon yrttejä. Salaateissa, ruoka-annoksissa, mausteena... Tällä hetkellä yrttini asuvat arabian yrttiruukuissa, mutta jotain vaihtelua kaivataan. Toinen mielenkiintoinen ja kauniskin vaihtoehto voisi olla Fiskarssin Kitchen Garden. Onko sinulla kokemusta jommastakummasta? Kuulisin mielelläni käyttökokemuksia kummastakin. :)

00000000kitchen%20garden.jpg


Hurraa muumimukeja olisi kiva saada kuuden kipaleen setti. Hankalaa se hieman meinaa olla, sillä näitä ei enää kaupoissa ole myyty muutamaan vuoteen. Voisin jopa rillimukista harkita luopuvani näiden vuoksi. Näitä tulen tuskin koskaan saamaan.

00000000hurraa.jpg

Ekenäset nojatuoli, isunda grey-kankaalla.

0000000000000000000000000000eken%C3%A4se


Tällä hetkellä tämä Linie Designin Asko Mixed villamatto 2x3m on näistä haaveista kärkipäässä. Voin kuvitella kuinka kaunis tämä olisi tulevassa olohuoneessa. Tosin sohvan kanssa sävyn sopivuutta en ole vielä edes tarkastanut, mutta, mutta... Tämä vain yksinkertaisuudessaan on niin harmooninen, laadukas ja tyylikäs. Hintakin tosin saattaa olla hieman liian tyylikäs budjettiimme.

    000000000000000linie%20desing.jpg

Pentikin LOISTE. Ei varmasti paljon selityksiä kaipaa... Vielä en tosin tiedä, tuleeko olohuoneesta löytymään tälle minkäänlaista järkevää paikkaa. Joten tämä siintää vielä eteenkin päin ainoastaan haaveissa. Jos tälle hyvä paikka löytyy, niin sitten tiedänkin jo mitä haluan mieheltäni synttärilahjaksi.

000000000pentik%20loiste.jpg

Marimekon Siirtolapuutarhasarjaa. Nämä on niin kauniita. Ja psssst, näitä ei voi  ehkä koskaan olla liikaa. :) Eihän?

hh5.jpg

Ja laitetaan tännekin nyt itselleni muistutuksekseni ihanat ja herkät pom pom pallot. Ne kun sieltä nettikaupasta juuri minun toiveväreissä olivat päässeet loppumaan.

000000pom.jpg

Olen jo pidemmän aikaa etsinyt täydellistä säilytyspaikkaa sisustuslehdille. Nyt ne vaeltaa vähän siellä ja täällä ilman vakituista osoitetta. Seuraavat kaksi vaihtoehtoa ovat päässeet finaaliin: Iittalan Meno-kassi, koko L. Aivan ihastuttava huopakassi, joka voisi muutenkin olla monikäyttöinen. Toinen vaihtoehto on Villa Stockmanin nahkajäljitelmäinen lehtikori. Päätöksen teen, kun olohuone valmistuu ja näen lopputuloksen. Molemmat hyviä vaihtoehtoja, mutta toinen on valittava,

000000000000iittala%20Meno%20huopakassi.0000000000Villa%20stockman%20lehtukori.j

Tämä Iittalan lasivati kuuluu sinne haaveisiin varmasti ikuisesti. Hinta on niin hirvittävä, että en näe järkeä tätä varten edes säästää.  Jos nyt sattumoisin tulisi jossain kivalla hintaa vastaan, niin meiltä löytyisi tällaiselle varmasti hyvä koti. :)


0000000000000aalto.jpg

Korbon 80 litrainen kori olisi kanssa ihana sisustuselementti, vaikka lasten pehmoille tai sisustus tyynyille. 2 Korbon koria olen jo hankkinut, mutta lisääkin mahtuisi. :) Mies ei aina ehkä ihan ymmärrä, miten olen valmis näistä maksamaan, mutta tottapuhuen ei aina tarvitsekaan. Joka sentin väärtejä ovat olleet ja kerranhan se vain kassalla kirpaisee sillä kotona ei enää harmita yhtään. :)

000000000000korbo%2080%20l.jpg

Tällä listalla viimeisinpänä Reisenthelin Carrybag. Yksi jo löytyy, jonka olen lahjaksi saanut ja toista mustaa huutaa. Niin huippukätevä ja näppärä, mutta kuitenkaan ei mielestäni mummomainen. :) Tupperin kylmälaukut on niin menneen talven lumia tähän varrattuna, että huh. Vaikka niitäkin kaupassa hinaan satunnaiseti perässäni...


Reisenthel%20Carrybag.jpg

Tällaisia haaveita nyt. Itsekin mielenkiinnolla seuraan, millainen kolmannesta listasta pikkuhiljaa muotoutuu...

Mikä on sinun sisustustavarahaave tai seuraava hankinta? Kommentit ovat tervetulleita!