Pakko hieman hehkuttaa täälläkin, eli meidän Foreverin kuurin ensimmäiset kaksi paastopäivää on nyt takanapäin ja aamun punnitukset tuotti uskomattoman hyvät tulokset. Maanantain punnituksen jälkeen siis kahdessa päivässä oli irrottun minulta -2,4 kg ja isännältä -2,8 kg kuonaa. Eikä kyseessä ole nyt ainakaan pelkkää nestettä, sillä nesteet meiltä on pudonnut jo muutamana edellisenä viikkona. 1.1. 2016 aloitetun elämäntaparemontin aikana minulta on hävinnyt kokonaiset 11 kiloa! Aika huikeeta, eikö? Olo on tosi energinen ja peilistä katsoessa itse huomaa jo eron, sillä naamasta on suurimmat turvotukset hävinneet, vaikka poskea ja kaksoisleukaa rutkasti vielä onkin jäljellä.

Tämän yhdeksän päivää jatkuvan jatkuvan kuurin aikana punnituksia tehdään päiville 1, 3, 6 ja 9. Mitattiin vyötäröä, rintakehää, pohjetta, reittä, lantiota ja hauista ekana päivänä ja viimeisenä sitten lasketaan, kuinka paljon sentit on kaventuneet mistäkin. Kerron teille sitten yuloksia, kun tämä operaatio on suoritettu.

Päivinä 3-9 syödään myös yhdet 600 kilokalorin ruoka-annokset, joten tänään meillä on ateriakin tiedossa. Itsellä ei alkuviikosta nälkä päässyt pahasti yllättämään, mutta isännyydellä hieman teki jo tiukkaa. Eilen illalla uhkasi lähteä pihalle lunta syömään! Vapaa valintaisia kasviksia ja hedelmiä on pitkä lista, joilla voi nälkää torjua, mutta me päädyttiin jättämään ne väliin noina kahtena starttipäivä kokonaan. Jokainen tietysti tekee oman jaksamisen ja vointinsa mukaan, mutta tämän päiväinen tulos korvasi mennen tullen pienen sitkuttelun.

c9.jpg

Nyt kolmantena päivänä aamupalaksi sai jo proteiinipirtelön, joka me ollaan tehty mantelimaitoon. Aamulla myös lisättiin proteiinin ja mantelimaidon sekaan jäisiä mustikoita ja makuelämys oli ihan kohdillaan. C9 paketin mukana tulee ohjeistus, mitä ja koska syödään ja erilaiset ateriavaihtoehdot ohjeineen sisältyy myös ohjevihkoseen. Eli helppoa tätä on noudattaa, kun hieman omaa päättäväisyyttä ja loput lukee vihkosesta. Mantelimaito onkin meidän uusi herkku!

c9%20alpro%20soijamaito.jpg

Oon harvoin mistään niin innoissani, kun tästä projektista juuri nyt. Olisiko paikallisella tai lähiseuduilla asuvalla  tuttavapiirilläni innokkaita tulijoita, jos järjestäisin täällä kotonani hyvinvointikutsut? Tuote-esittelyä näitä myyvän serkkuni esittelemänä ja vaikka pientä iltapalaa? Miltäs kuulostaisi? Näin hyvillä kokemuksilla ja tuntemuksille haluaisin mahdollistaa muillekin samaa hyvää olotilaa. 90 päivän täydellä palautusoikeudella tässä ei voi hävitä mitään. Eli löytyykö kiinnostusta?

Niinkuin isäntä aamulla tuumasi, ollaan laitettu pari viime vuotta kotitaloa uuteen uskoon sisä -ja ulkorempan voimin ja tänä vuonna keskitytään omaan terveyteen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Sopii minulle! Eilen myös sovittiin että molemmat jokaisesta kymmenestä pudotetusta kilosta hankkii itselleen jonkun kivan palkinnon. Se voi olla vaikka leffailta, vaate tai uusi sisustusjuttu. No arvata saattaa, että mulla niitä haaveita ja toiveita riittää. Mun jonkun etapin palkinto on ehdottomasti uusi sisustusrakkauteni, Äng - maljakko.

ng%20vaasi%20iso%20128.jpg Ja jos joskus pääsen niihin mittoihin, joista haaveilen -tilaan itselleni jonkun upean mekon 50- luvun henkeen, jollaisesta olen aina haaveillut. Tyylisuunnaltaan se voisi olla vaikka joku tällainen: miss%20windyshop.jpg

Nyt on hyvän olon lisäksi helppo pitää motivaatio kohdillaan. Isäntäkin jo hieman mietti millä voisi itseään palkita ja ensimmäisten hankintojen joukosta varmasti löytyy uusi John Deeren logolla painettu takki. Ei huono valinta ollenkaan.

Mutta nyt höpinät seis ja ompelukoneen kimppuun. Nippu verhokankaita odottelee valmistumistaan. Sisustusjuttu tulossa muutaman päivän sisään. :)