Olkkarin remontti alkaa kohtapuolin olla loppusuoralla. Eilen illalla maalattiin lattia ekaa kertaa ja vihdoin viimein löytyi sävy, jonka kelpuutin. Samaista sävyä olin jo harmaiden maalien viuhkasta valikoinut ja Tikkurilan värisuunnittelijan lähettämästä harmaiden sävyjen nipusta juuri se sama sitten valikoitui lattian sävyksi. Koville otti ja lopputulos on nyt ihan ok, vaikka ei kuitenkaan ihan sitä, mitä olisin toivonut. Tällä nyt kuitenkin mennään hyvillä mielin eteenpäin. Jos ja kun seuraavaa remonttia aletaan jossain vaiheessa toteuttamaan, heitän jo alkumetreillä haaveet täydellisen harmaan maalin etsimisestä romukoppaan.

Maalin kuivutessa eksyin Finlaysonin alepäiville ja tein ihania norsuaiheisia löytöjä edullisesti. Tyynyjä, niitäkun ei ennestään yhtään vielä olekaan. Kröhöm.

Nämä punaiset jouluksi. Niin kauniit. Ja lisää mustia. niitä onkin ennestään jo lastenhuoneessa ja terassilla. Ja nyt haluan myös olkkariin omansa. Ai tuleeko norsuihin ähkyä? Tuskin.

00000el.jpg

Pikkuneidille ikioma essu, Norsua tietysti sekin. Ja hintaa tälle ihanuudelle jäi vaivaiset 6e.

ele5.jpg

Viimeinen löytöni oli tämä ihana Elefantti torkkutyyny. Ihan pakko ostos, vaikka ei alessa ollutkaan. Näen tämän niin elävästi meidän uuden olkkarin sohvalla ja takuulla on myös pikkuihmisten mieleen tämä tyyny.

ele4.jpg

Nyt en itse tilannut kun meillä jo niin monet on, mutta parivuoteen elefanttipussilakanalle jäi hintaa 26,50e. Vink! Vink! En kyllä ikinä ole niitä niin edukkaasti nähnyt. Jos siis norsukuosi on sinun juttu ja lakanakaappi kaipaa uutta sisältöä, nyt voisi olla tilaisuutesi. Edes postikuluja ei tullut nyt tarjouskampanjan aikana ollenkaan.

ele3.jpg

Meillä kävi tänään kotona ystäväni saksimassa poikien pitkät tukat siistinpään kuosiin. Myös pikkuneidin otsatukka ja minun latvat saivat saksista hieman tuntumaa. Nyt kehtaa lähteä kaupunkiin koko perheen voimin käymään keskus-sairaalassa ja lista ostoksilla, uusi verhotankokin lähtee matkaan sopivan osuessa kohdilleen. Enkä panisi pahaksi, vaikka terassillekin löytyisi kevääksi jotain kivaa.

Ensi viikolla auton nokka suuntaakin Ikeaan. Niin mun lemppari paikka, jonne joka lomalla suunnataan ensimmäiseksi. Isäntäkin lähtee aina mielellään mukaan. Oliskohan syynä ne huonekaluhankinnat vai lihapullat?  Tuskin kuitenkaan ne pullukat, kun kotona saa aivan varmasti parempia, mutta ei valmis lihapulliksi Ikealaisissakaan ole vikaa.

Viikonloppu häämöttää, joten toivotan jokaiselle lukijalle ihanaa sellaista!