Viime viikonloppuna meillä oli lastenhuoneen suursiivous, jossa viimeinenkään kaapin nurkka ei säästynyt penkomiselta. Aika kivoja löytöjä tein kaappien kätköistä siivouksen ohessa. Kyseisten tavaroiden olemassaolo oli päässyt aikojen saatossa jo kokonaan unohtumaan, mutta nyt niiden oli aika päästä esille.

Sain ajatuksen ehostaa lastenhuoneeseen hieman piristävää väriä vastapainoksi sateelle ja harmaudelle. Tähän tarvittiin hieman asennusapua isännyydeltä ja myös porakonetta ja vatupassia. Tämä Saturnus -naulakko on siis odotellut käyttöön ottoa jo pidemmän aikaa. Hankin tämän joskus halpis-vaihtoehdoksi Vitran Hang it all -naulakolle.

lastenhuone3.jpg

Saman sarjan Saturnus musta-valko-harmaana löytyy veskistä ja on kyllä edelleen ihan lemppari. Myös Hook tekee saman tyylisiä vaatenaulakoita eri levyisinä vaihtoehtoina jos jotakuta sattuu tällaiset pallonaulakot kiinnostamaan.

0000000000000000.jpg

Lapset on saanut Goulan puisen päivyrin joululahjaksi jo useampi vuosi sitten. Joskus tämä pyörikin lastenhuoneen lattialla ahkerassa käytössä kunnes nostin sen kaappien kätköön odottamaan sopivaa asennusajankohtaa. Tovi siinä vierähti, mutta nyt se koristaa lastenhuoneen vaatekaapin päätyä.

lastenhuone1.jpg

Naulakon ja päivyrin värimaailma kohtasi kivasti ja jo tylsyyteen asti kyllästyttänyt ruskeasävyinen lastenhuone sai kaipaamaansa väriä. Naulakkoon ajattelin laittaa valmiiksi lapsille kiireisiin aamuihin vaatteet, josta itse oppivat omansa ottamaan aamupalan jälkeen.

lastenhuone2.jpg

Heti koulusta palattuaan rekisteröivät huoneensa uuden muutoksen ja lopputulos piristi kivasti omaakin silmää. Onneksi nyt ollaan saatu nautiskella hieman poutaisimmista keleistä ja aurinkokin on kurkistellut pilvien lomasta. Samalla se tarkoitti sitä että sain alkaa kutistamaan jo kaulaan asti kurkottelevaa pyykkikasaa. Tänään aamulla oli ykkösluokkalaisten kouluun siunaaminen kirkossa ja lapsen toive oli että mentäisiin koko perhe paikan päälle katsomaan. Sinnehän se sitten oli lähdettävä. Voi kääk mikä hävetys kun takarivin penkissä nieleskelin kyyneleitä. Minkäs teet, kun herkistää. :)

Tänään ollaan saatu myös nauttia rakkaan ystävän vierailusta lapsikatraineen ja voi ihmetys, miten piristävä vaikutus oli kun sai purkaa tuntojaan niin menneistä kun tulevistakin asioista aikuisseurassa. Myös muita sukulaisia saapui viikonlopun viettoon ja lasten kovasti ikävöimä serkkupoikakin tuli pitkästä aikaa maalaiselämää katselemaan. Ovatkin juosseet koko päivän pää kolmantena jalkana ja Nukku-Matin ei varmaankaan kauaa tarvi seuralaisia houkutella kun ovat jo unten mailla.

Mukavaa viikonloppua.