000000tulppaani.jpg

Mikä voisi olla ihananpi tapa viettää viikonloppua, kuin ihanat ystävät, sukulaiset vierailulla, oma perha ja hyvä ruoka? Ainakaan minä en keksi mitään sen virkistävänpää.

Tässä vasta lauantai-ilta käsillä ja meillä on piisannut  kiirettä ja kivaa koko viikonlopun. Lapsilla on ollut uusia kavereita ja aikuisillakin mukavaa ja tervetullutta juttuseuraa. Olen myös ihan fiiliksissä tuoreista kukkasista, jotka ilahduttavat niin keittiön kuin olohuoneenkin pöydillä. Ihanalta ystävältä saatuja valkoisia ruusuja ja itseostettuja keltaisia tulppaaneja. Ihmeellistä, kuinka paljon niistä voi ammentaa positiivista fiilistä. Valkoiset kukat ovat mielestäni kaikkein kauneinpia. Keltaiset tulppaanit taas hehkuvat kevättä.

IMG_4842.jpgIMG_4839.jpg

 

Ollaan vedetty tortilloja kaksin käsin eilen ja tänään ja huomiseksikin vielä riittää. Arvioin ruoan menekin siis aivan penkin alle. Ei sillä, niitä kyllä syö mielellään useampanakin päivänä peräkkäin. Koko ajan on vain ihan ähky olo.

Lauantai aamuisin on jäähallilla tunnin mittainen ylöisövuoro, jossa on nyt ahkerasti käyty luistelunmerkeissä joka viikonloppu. Hallijää on niin liukas, että luistelua harjoittelevat pojat lähestulkoon roikkuvat tukitelineissä, kun taas ulkokentällä vanhempi pysyy jo hieman pystyssä ilman tukea. Neljä vuotias ei ulkokentällä viitsi edes yrittää. Vielä en ole luopunut toivosta, että luistelu alkaisi tänä talvena sujumaan. Ahkeraa käyntiähän se vaatii. Omaan jalkaani en luistimia ujuta. Meillä on niin paljon hommaa seuraaville viikoille, että jos nyt käden tai jalan poikkasen niin ihmeissään ollaan ja remontti jäisi tekemättä. Enemmän tai vähemmän mielelläni sitten juoksen kenttää ympäri ja hinaan poikia perässä, puen, kiristän, riisun ja roudaan tavaroita.

IMG_3895.jpgIMG_3892.jpg

 

Nyt jonkun ihanan elokuvan pariin, lapset jo nukkumassa ja aah, hieman kaivattua omaa aikaa luvassa.

Nauttikaahan rakkaistanne ja tehkää jotain kivaa yhdessä.  Kirjoittelen vielä jossain vaiheessa tortillamaisia ruokaohjeita itsetehtyine kastikkeineen. Kannattaa kokeilla!