Hupsut.jpg

Takana ihana viikonloppu, ihanassa seurassa. Perjantaina meille ajeli lapsuudenystäväni lapsineen. Meidän keskimmäinen ja ystäväni esikoinen ovat samanikäiset ja yhteiset kauppaleikit jatkuivat siitä, mihin viimekerralla nähdessämme kesällä jäivät.

muksut1.jpg

Nuorimmaiset neidit touhusivat paljon keskenään. Pullakin maistuu paremmalta kahdestaan ja sylikkäin :)

viherkasvi.jpg

Sain ystävältäni viherkasvejen alkuja ja kun hän ne minulle vielä halusi istuttaakkin niin mikäs siinä. Täydellistä ja kiitos vielä M. :) Sain itse samalla aikaa panostaa ruoan laittoon...

viherkasvi1.jpgviherkasvi2.jpg

Perinneruokaa siitä pitävälle: Naudanpaistia ja imellettyä perunalaatikkoa. Kirjoittelen reseptiä hieman myöhemmin, mutta niin hyvää oli että kieli meinasi mennä mukana. Ja vinkkinä lihantilaajille, että muutama paisti on vielä varaamatta.

anguspaisti.jpgenostudio1.jpg

Tilaamistani sisustus jutuista ehti sopivasti kotiutua uusi, eno studion Multi candle pin. Kyllä se olikin kaunis ja kauniisti valaisi hämyisiä iltoja lasten mentyä illalla nukkumaan. Mitä sitä ihminen muuta tarvii, kuin kynttilänvaloa ja rakkaan ihmisen turisemaan sohvan nurkkaan?

Saatiin kaikessa rauhassa miettiä sisustusjuttuja pikkutunneille saakka. I love it!

enostudio.jpgmuksut2.jpg

Aamulla vieraiden autonnokka otti suunnakseen pääkaupunkiseudun ja minä aloin tehdä huone kerralllaan joulusiivousta. Kyllä vaan, joulusiivousta hyvinkin. Olen niin laiska kaappien ja muiden harvemmin siivottavien kohteiden järjestelmällisessä järkkäämisessä, että täsmäiskut on hyvä aloittaa ajoissa. Ne on kaiken lisäksi myös tehtävä silloin, kun fiilistä on sellaiseen puuhaan ja nyt oli. Myös kaikki hyllyt ja tasot saavat huone kerrallaa tuntea pölyrätin pinnoillaan.

Iltapäivällä sain vielä iskeä sormeni multaan ja tein jouluksi ja kevääksi tarvittavat sipuli-istutukset. Niistäkin teen oman postauksen, jos vaikka joku muukin innostuisi tekemään sipuli-istutuksia talven ja kevään päiviä koristamaan.

Muistakaahan kääntää kellot talviaikaan ja viettää rauhaisaa sunnuntai-iltaa!