Eilen täytin vuosia, ei pyöreitä mutta yksi niitä taas tuli lisää.  Päivällä oli touhua jos monen moista ja illalla isännän kanssa lähdettiin kahdestaan Sami Hedbergin 365-keikkakiertuetta katsomaan Ähtäriin. Hieman saatiin jännittää sisään pääsyä, sillä eilisen eka keikka oli loppuunmyyty ja toiselle oli vain muutamia paikkoja jäljellä lippupalvelussa. Ei voinut lipunmyyjä myydä niitä ovelta, ennen kuin määrä aika täyttyi. Päästiin kuitenkin sisälle ja täytyy todeta, että se show oli upea! Naurettiin ihan kippurassa, eikä oltu kyllä ainoita. Molemmat näytökset oli loppuunmyytyjä.

0000000000000000000000000000000000000000

Telkkarista ei ole tullut enää pitkään aikaa yhtään ohjelmaa, jota seuraisin, mutta Samin stand up:pi on sellaista, joka iskee ja kovaa. Sitä tulee muutamana kertana viikossa iltaisin katsottua isännän kanssa ja siinä sitten hytkytään kilpaa sohvalla.Se vaan yksinkertaisesti on niin hyvä.

syntt%C3%A4rit2.jpg

Ylläolevat kuvat keikalta, kiitos niistä vieressäni istuneelle Viiville. :)

syntt%C3%A4rit.jpg

Sain merkkipäivän vuoksi ystävältä kukkia ja äidiltäni ihanan huivin. Pinkkejä molemmat. Sain myös himoitsemani kasvikuivurin isännältä ja äidiltäni kimppalahjana ja kiire olisi jo päästä testaamaan.

syntt%C3%A4rit4.jpg

Aamulla alettiin pikkuneidin ja lasten kummitädin kanssa suklaakakkua leipomaan jälkiruoaksi. Joku oli innokas rapsimaan kuppeja.

syntt%C3%A4rit6.jpg

Kolmen meloninsalaatti oli juuri niin hyvää, miltä näyttikin. Kattaukseenkin hieman panostettiin arkea enemmän ja kaivettiin kaapista esille lemppari astiani Marimekon Siirtolapuutarhat.

syntt%C3%A4rit5.jpgsyntt%C3%A4rit8.jpg

Ei ole vielä naudan filepihvin ja sienikastikkeen voittanutta. Rasvakeittimellä tiristetyt ranskalaiset ja pihvien paisto on isännän bravuurit.

syntt%C3%A4rit9.jpg

Ja lopuksi kolmen suklaankakku vadelmilla höystetynä. Kielen meinasi viedä mennessään. Ja takuulla tulee tehtyä toisenkin kerran.

syntt%C3%A4rit7.jpg

Nyt on ähky ja pellolle ollaan lähtössä lauantai-illan viettoon isännän kanssa. Voi kääk, kun on jo liian kuuma valmiiksi. Taas tuttua paalin pyöritystä ja tehdään sen aikaa kun jaksetaan ja huomenna jatketaan urakkaa. Lasten kummitäti ja mummi kotosalle jäävät lapsia hoitelemaan.

Illalla vielä rantasauna suunnitelmissa, kun paalaamasta joskus kotiudutaan. Mukavaa lauantai-iltaa jokaiselle! Kakkuohjetta kirjoittelen myöhemmin.