...ja tervetuloa seuraavat!

Kesä on ihanaa aikaa varsinkin lapsille, sillä silloin heillä riittää kavereita runsain mitoin. Lasten serkkuja käy paljon kylässä ja sitten tietysti äidin ja isän kavereiden lapset.

Eilen tehtiin porukalla hieman hommia ja jos tuolla apulaismäärällä ei hommat valmistu, niin ei sitten millään.

00peli4.jpg

Traktori oli jatkuvassa käytössä... Tämä pieni hurmuri rakastui poikien jontikkaan ihan toden teolla.

00pic9%2C5.jpg

Kasvihuoneellekkin päivittäisiin kasteluhommiin riitti innokkaita letkunpitelijöitä. Voi kun saisinkin oman innostukseni samassa laajudessa tartutettua lapsiin. :)

00pic9%2C4.jpg00pic9%2C6.jpg

Eilen saatiin viimeinenkin peltopala kylvettyä. Edelleen oli reunoilla märkää, mutta siihen nähden hyvä tuli. Vihantaviljaksi pala merkittiin, joten hyvin ehtii siihen tarkoitukseen. Vanhin pojista oli minun ja isännän mukana, pienet oli vieraiden hoivissa sen aikaa.

00pic9%2C1.jpg

Yläkerrasta löytyi pari meille uutta, tosin tutulta ostettua lautapeliä, jotka pääsivät heti kovaan käyttöön. Peli toisensa jälkeen lapset niitä jatkoivat pelata. Välillä hieman pleikkaria väliin... Itsellä liikennemerkkituntemus oli hieman heikolla pohjalla...hieman on aika nätisti sanottu. :)

00peli3.jpg

00%20a2.jpg

Iltaisin pienten mentyä nukkumaan pelattiin aikuisten ja Pepin kanssa lautapelejä. Eilen illalla pelit venähti puoli neljään yöllä josta johtuen aamulla oltiin koko sakki silmät ristissä. Ikimuistoisia peli-iltoja meillä oli. <3  Tällä kertaa pelattiin eniten Taivaan pilareita. Loistava strategiapeli. Pitkään aikaan ei ole uusia aikuisten lautapelejä tullut hankittua, mutta jonkun uuden hyvän voisi hommata.

000%20a.jpg

00peli.jpg

Nyt kuitenkin lapset autoon ja hakemaan serkkutyttöä naapurikunnasta kesälomalle. Kivaa tiedossa. :) Hyvin ehtii kerätä voimia automatkalla iltaa varten, nyt meinaan väsyttää rankasti!

Kivaa keskiviikkoa jokaiselle!