Voi kääk, mistä olenkaan jäänyt vuosien saatossa kokonaan paitsi! Parempi tietysti myöhään, kuin ei milloinkaan, mutta eilisellä Tuurin reissulla etsin yhdelle ystävälle joululahjapakettiin keittiöpyyhettä. Kiertelin ja kaartelin, eikä mieleistä löytynyt millään, kunnes kohdalleni sattui Lapuan Kankureiden tuotteet. Sydän jätti yhden lyönnin välistä, kun käteeni sattui Kankureiden Siili -sarjan pyyhe.

lapuankankurit_siili_towels15%2C9.jpg

Se oli enemmän, kuin täydellinen pyyhe ystäväni lahjaan. Etsin toista ja kolmatta itsellenikin, mutta turhaan, Niitä oli vain yksi ainolainen kappale jäljellä. Pyyhkeet oli ihanan pehmeän ja laadukkaan tuntuisia. Saman värimaailman pyyhkeitä halusin omaan keittiöön ja lastasin muutaman mustavalkoisen,  kukkakuviollisen pyyhkeen myös kärryyn sen enenpää niihin huomioita kiinnittämättä, sillä pyyhetilanne keittiössä on varsin kehno. Ehdottomasti kauniita nekin, enkä edes tässä vaiheessa vielä tajunnut kuinka kauniita...

Kun reissusta iltasella kotiuduttiin, oli heti tarkistettava Lapuan Kankureiden nettikaupan valikoimat siilipyyhkeiden osalta. Sielä selaillessa tuli vastaan jotain aivan käsittämättömän kaunista, nimittäin raikas, mustavalkoinen Ruut. Ja se Ruut oli juurikin se, mitä olin itselleni ostavinani sopivien värejen puolesta. Äkkiä kauppakasseja penkomaan, oliko kuosi todellakin sama jota olin itselleni ostanut, mutta mitä vielä! Pyyhkeitä ei ollut missään! Ei yhdessäkään kassissa, eikä autoonkaan ne ollut tipahtanut. Loppujen lopuksi niitä ei löytynyt myöskään ostoskuitista, kun sen tutkailin läpi.

Tajusin heti, että taisi siis olla pikkuneidillä sormet pelissä ja oli nakannut ne kärrystä huomaamattani takaisin hyllyyn. Hän kun tykästyi ja rakastui Siili-kuosiin enemmän. No onhan se toisaalta hyvä, että on jonkinlainen "ostosrajoitin" matkassa mukana, mutta silti, ei niitä...  Kun nettikaupassa upeasta kuosista oli tarjolla myös pöytäliina/ viltti, tiesin heti Marimekon Räsymattokuosisen viltin saaneen pahan kilpailijan.  Niin paljon, kun Räsymattoa rakastankin, meidän sohvalle torkkupeitteeksi toivon ilmestyvän jossain vaiheessa ihanan Ruutin.

Värit on meille molemmissa täydelliset, mutta kankureiden peitto vetää kyllä pidemmän korren. Minulla tuli heti mieleen myös peitossa olevasta yhdestä osiosta Iittalan Kastehelmi-sarjan lautanen. Ja varmasti peittoa tulee kokeiltua myös pöytäliinana yksiväristen Teemojen ja Marimekon Räsymattoastioiden seurana.

00%2000%2000%2000%2000%2000%2000%200.jpg

Samaan Ruut -sarjaan oli myös nettikaupan valikoimissa tarjolla ainakin pyyhettä, kaitaliinaa ja tyynynpäällistä.

Lapuan%20Kankurit%20Ruut.jpg

Ja paljon kaikkea muutakin ihanaa, kuten kuvassa näkyvät Riikinkukko -ja Puulapyyhkeet. Oli kaloja, hirviä, karhuja, kissoja, koiria, pöllöjä ja paljon muuta myös neutraalinpaa väri -ja kuosimaailmaa. Käykääpäs kurkkimassa Lapuan Kankureiden nettisivuja.

lapuan%20kankurit%20keitti%C3%B6pyyhe.jp

Viehättääkö nämä kotimaiset Kankureiden tuotteet sinua? Tai ovatko nämä ennestään tuttuja? Minulle ihan uutta, mutta sitäkin tervetulleenpaa. Joulukuun viineisillä päivillä Kankureiden nettipuodissa alkaa alennusmyynti, kannattaa olla silloin liikkeellä, jos näitä ihanuuksia mielii omaan kotiinsa.