00sop6.jpg00pal3.jpg

Vallilan Kvartsi-verhot päätyivät olohuoneeseen ja olen tyytyväinen, vaikka väri hieman taittaa liikaa jossain valossa ruskeaan. Verhon materiaali on hieman verkkomaista ja aika painavaa. Mutta kaikin puolin hyvää materiaalia.


00pal.jpg

Lapsilla oli ihan omat touhut meneillään ja näppärästi 2-vee koristeli oman ilmapallonsa huopatarroilla ja tussilla. Ihmeen siistin rivin oli yksinään saanut aikaiseksi. Pojat löysivät kassillisen yläkerran varastosta uusia ritareja ja saivat niistä heti hyvät leikit aikaiseksi.

00pal2.jpg

Kisu kävi tarkastuskierroksella uusitussa olkkarissa. Maton kohtalo ratkesi eilen illalla. Tuumailin Kodin ykkösen Bandoran ja sen Linie Designin maton kesken, mutta Bandora olikin harmikseni  liian kellertävä, joten vaihtoon lähti.... Tuo Bandora täälä kotona on ollut jo kohta kaksi viikkoa, mutta vasta eilen illalla ehdin maton testata. Arvelutti toki myös sen osittain valkoinen pinta kissojen ja koirien kanssa. Maatilan pihapiiri on aika kurainen tällä hetkellä, eikä kuraisuuteen välttämättä ole helpotusta vielä hetkeen. Ei sillä, koirien tassut kyllä kuivataan joka kerta sisälle otettaessa, mutta välillä lapset päästävät nuo rapakallet omine lupineen ovesta sisään ja silloin jälki on kaikkea muuta kuin siistiä. Samat ongelmat edessä sen linien matonkin kanssa, joten ehkä tässä aloitetaan koko matonmetsästys alusta asti uudelleen.

Olkkarin toinen pääty saatiin valmiiksi, mutta laitan kuvia vasta kun valmistuu kokonaan parin viikon kuluttua. Siihen asti odotellaan muuraajaa maisemiin. Tällä hetkellä ollaan kylpylälomalla Peurungassa. 3 tuntia kului altaalla lilluessa hujauksessa ja aamulla jatketaan. Oli muuten hassu sattuma, ollaan oltu tässä samassa hotellihuoneessa jo 4 kertaa aiemminkin, viimeksi marraskuussa.

Mukavaa alkanutta viikkoa!