000000.jpg

Täällä on vietetty rennonpaa päivää koko perheen ja vieraiden voimin. Käytiin tänään sateisen päivän kunniaksi leffassa katsomassa Ice Agen uusin, eli viides osa Törmäyskurssilla. Kovasti ei ollut tungosta, mutta ennakkoon tilatut liput takasi sen, että päästiin koko joukkio samalle riville fiilistelemään. Meidän 6 lapsen ja 4 aikuisen lisäksi leffassa oli lisäksi pikaisesti laskettuna 11 henkilöä.

leffa.jpg

Pakattiin jokaiselle pienet sipsi-karkkipussukat mukaan jo kotoa ja popcorneista tykkäävät saivat popparilaatikot ostaa paikan päältä.

leffa1.jpg

 Vasta paikan päällä hoksattiin ikärajan olevan 7 vuotta, mutta meidän pikkuneiti on kaikki sarjan elokuvat jo nähnyt ennestään moneen kertaan, joten ei huolta. Hyvin jaksoi katsella kuvaa välillä pää popcornilaatikon sisältöä tutkiessa. :) Viimeinen vartti taas seisoskeli paikoillaan, mutta hienosti meni. Syyskuussa ensi-iltaan on tulossa uusi Rölli ja ne on ollut aina meidän perheen lastenleffa suosikkeja.

leffa2.jpg

Leffa oli melkoista menoa alusta loppuun. Meni jo ehkä vähän liikaakin vöyhötyksen puolelle, mutta koska ollaan kaikki edellisetkin raidat tästä sarjasta nähty, piti tietysti tämäkin katsoa. Lapsilla tuntui olevan hauskaa, mikä taas tietty se tärkein juttu. Oma jaksaminen leffateatterin penkissä oli loppu vaiheessa jo melkoisen tukalaa. Hiki pukkasi ja jalkoja särki, mutta sinnikkäästi katsoin loppuun saakka.

Kotiin tullessa sujahdettiin valmiiksi lämmitettyyn paljuun, pelattiin lautapelejä ja laitettiin pitkästä aikaa piffit tulille. Nyt taas jaksaa ja opetettiin siskontytöllekin yksi parhaista lautapeleistä ikinä, nimittäin Dominion. Siitä myöhemmin lisää.

piffi.jpg

Huomenna alkaakin jo elokuu ja ensi viikolla lähes joka päivälle ohjelmaa. Joku lomareissu olisi tavoite tehdä vielä ennen koulujenkin alkua, mutta saapa nähdä kuinka tässä käy. Ehditäänko ja jos ehditään niin minne. Lasten toiveissa oli Katinkulta ja Angry birds puistoilu, mutta neljän ja puolen tunnin ajomatka ei hirveästi houkuttele.

Mukavaa elokuuta jokaiselle!