Kun muutamapäivä takaperin tein postauksen meidän viime keväänä valmistuneen terassin sisustuksesta, alkoi jo haaveilu tulevan kesän suunnitelmista saada uusia ulottuvuuksia. Katselin koneensyövereistä vanhoja kuvia ja fiilistelin.

1ab.jpg

IMG_5937.jpg

Eero Aarnion suunnittelemat Puppy-tuolit olivat kivat lisäpenkit lapsille pöydän ympärille.

IMG_6346.jpg

Rakastan kukkia ja viherkasveja. Lavasohvan takana olevaan ritilikköön olisi tarkoitus kasvatta tiheää köynnöstä, piippukukkaa ja villiviiniä.

IMG_5934.jpg

IMG_5935.jpg

Terassin laseina on Ikeasta halpikset jotka kivasti sopivat ympäristöönsä. Marimekon Siirtolapuutarhasta onkin jo aiemmin ollut jutunjuurta.

IMG_5936.jpg

Välillä kesällä oli terassinsävyinä pelkkä musta, valkoinen ja harmaa ilman keltaisia väriläiskiä. Peruselementtien ollessa suurinpiirtein hillityn sävyisiä, on muutamalla pienellä yksityiskohdalla ilme muutettavissa kokonaan erilaiseksi. Sormia jo syyhyttäisi kipaista yläkerran ompeluhuoneeseen ja ommella uudet tyynyt Marimekon Siirtolapuutarhakankaasta ensikesäksi valmiiksi. Kahdesta vaihtoehdoista pitäisi päättää; värikkäät tai violetinsävyiset. Vielä en sitä kuitenkaan tee, sillä valmiit tyynyt sylissä olisi hirmuisen pitkä aika odotella kevättä ja sitä hetkeä kun saan niitä ihastella omilla paikoillaan. Tässä vielä muutama kuva musta-valko-harmaasta sisustuksesta viime kesältä. Kumpi on enemmän juuri sinun mieleesi?

IMG_5918.jpg

Tämä kangas on Vallilan tuotantoa

IMG_5914.jpg

Taustalla näkyvä Elefantti kangas Finnlaysonilta tilattu, Pallokangas Ikeasta ja Tyttöset Vallilan.

IMG_5922.jpg

Voin kertoa, että lasiesineet saivat välillä hieman kylmää kyytiä tuolloin 1,5 vuotiaan neidin kynsissä. Yksikään ei kuitenkaan mennyt rikki. Olen saanut talven mittaan hankittua pari uutta opaalivalkoista Mariskoolia ja mustien skoolien joukko on saanut myös kaipaamaansa lisävahvistusta. Ihan innolla odotan jo hetkeä päästä niitä virittelemään kesällä paikoilleen. Tuo terassi oli hurjan kovassa käytössä koko viimekesän ja ihmettelenkin monesti miten ollaan pärjätty ennen ilman sitä. Nyt lihaa suoramyydessäkin se on toiminut kätevänä putiikkina.

IMG_5953.jpg

Sivun vasemmalla puolella olevan tunnistepilvenkohdasta "terassi," löytyy kuvat terassin sisustuksesta keltaisilla tehosteila.  Kommentit ovat tervetulleita!