joulu3.jpg

Joulun aika. Ehdottomasti mielestäni vuoden paras hetki. Valkoista, harmaata, punaista, terästä ja rutkasti kynttikänvaloa. Niistä ja joululaatikoiden -ja piparintuoksusta saan pikkuhiljaa sytytettyä joulufiilistä. Kotikin alkaa pikkuhiljaa näyttämään siltä, miltä kuuluukin.

joulu2.jpgjoulu1.jpg

Paljon kynttilöitä jokapuolella. Lapset tuo hieman lisähaastetta kynttilänpoltteluun päivisin, mutta lyhtyjen avulla siitäkin selvitään.

joulu2.jpg

J%C3%A4ttilyhty2.jpgj%C3%A4ttilyhty.jpg000000000000000000000.jpg

joulu61.jpgjoulu6.jpg

Jos takassa ei pala valkea, nautitaan kynttilöistä.

p%C3%B6ntt%C3%B6uuni.jpg

Toki myös Marimekon skooleja löytyy jouluisesta sisustuksesta. Harmaat on pakattuna jonnekkin niin hyvään säilöön, että eivät ole vielä vastaan tulleet. Mutta tulevat vielä kyllä.

joulu4.jpg

Kaksi karvakorvaista vanhusta nauttii iltaisin kiireettömästä hetkestä sohvan pehmeydessä.

0000000000000000000000000000000000000000

joulutyynyt.jpg

Vallilan Ruususta, Pentikin Juhlaa, Finnlaysonin Elefanttia ja hieman Ikeaakin tekstiilivalinnoissa. Jotain pientä punaista voisi laittaa vielä tauluseinämälle...  Ehkäpä pieni väreihin sopiva maalattu punatulkku kehyksiin hieman väriä tuomaan muuten niin mustavalkoiselle seinämälle.

jouluinen%20olohuone.jpg

joulu5.jpg

Joulukuusi meille kotiutui jo ensimmäisenä päivänä joulukuuta. Pikkuhiljaa koristeita on löytynyt lisää ja lisää. Rakkainpia niistä ystävän tekemät valko/harmaansävyiset enkelitontut ja toiselta ystävältä saadut virkatut valkeat sydämet. Muutama koriste vielä oksille ilmaantuu, kun soodataikinasta niitä ehditään lasten kanssa askarrella.

joulukoriste1.jpgjoulukuusenkoriste.jpgjoulukoriste.jpg

Valkeat, timantein koristellut lasipallot ovat olleet luottokoristeet jo useamman vuoden ajan.

kuusenpallo.jpg

Tällaista täälä tänään. Paljon suunnitelmia ja vielä tekemistäkin, mutta aika meinaa hieman olla kortilla. Itse jouluna ei sitten tehdäkkään mitään ylimääräistä, ollaan vaan ja naatitaan perheen ja ystävien seurasta.

Ihanaa joulunodotusta jokaiselle!