salaatti.jpg

Syksy puskee kovaa vauhtia päälle ja alkaa olla viimeiset hetket hakea kasvimaalta evästä suoraan pöytään. Kasvihuone pukkaa tomaattia, kurkkua, paprikaa ja chiliä jatkossakin kasvihuoneessa olevan lämmittimen vuoksi, mutta avomaalla alkaa olla viimeiset hetket käsillä. Yksi pakkasyö ja peli on pelattu.

Salaattia omia makumieltymyksiä kunnioittaen. (Itsellä tässä tammenlehti -ja lehtisalaattia, viinisuolaheinää, rucolaa, basilikaa, persiljaa ja jäävuorisalaattia)

Broilerinfile (maustamaton)

Grillausöljy, limepippuri

Kirsikkatomaatteja

Sipulinvarsia

Halloumia

Salaattisiemensekoitusta tai pähkinöitä

salaatti3.jpgsalaatti1.jpg

Mausta maustamattomat broilerinfileet grillausöljyllä ja limepippurilla. Kääntele ja anna marinoitua hetki.

Revi ja pese salaatit valmiiksi lautasille tai kokoa yksi iso annos.

Leikkaa halloumi noin sentin paksuisiksi siivuiksi. (liota viipaleita vedessä, jos haluat vähäsuolaisenpaa)

Grillaa broileri ja halloumi niin, että hieman väriä tulee pintaan.

Kokoa annos ja nauti!

salaatti2.jpgsalaatti4.jpg