Tämän aamuinen punnitus ei ollut yhtä huikeaa tulosta tuottavaa, kuin viime maanantainen, mutta suunta hieman vajaan parin kilon pudotuksella toki oli aivan oikea. Ja otettakoon huomioon, että meillä on ollut viime viikolla vieraita joka päivä ja silloin toki on kiva panostaa hieman ruokapuoleenkin. Itse jätin kaikki kaloripommit suosiolla väliin pientä sienikastiketilkkaa lukuunottamatta. Mutta koska suurinosa ylimääräisistä nesteistä lähti jo ennen viimeviikkoista punnitusta, tulee pudotukset olemaan jatkossa maltillisempia.

Tänään meillä alkaakin täälä ihan uudet kuviot reippaasti parin päivän paastolla, sillä startataan käyntiin isännän kanssa Foreverin Challenge 9. Tästä olen lukenut niin paljon hyvää, että kokeiltavahan tätä on suhteellisen kalliista hinnasta huolimatta. Toivottavasti mekin saadaan tämän avulla hyvää tulosta!forewer.jpg

C9 on vauhdikas startti pysyvään elämäntapamuutokseen. Olen tästä hieman kysellyt ja selvitellyt käyttökokemuksia ja muiden tulokset ovat olleet niin huikeita, että halusin ehdottomasti itsekin kokeilla. Ja aina parempi, kun isännyyskin innostui myös, joten kaksin on helpompaa kuin yksin. Alkuviikosta ei oteta ruokavieraita vastaan, sillä itse kun paastoaa, olisi muille herkkujen tekeminen varmasti tuskallista. :) Lapsille täytyy keittoja ja makaronilaatikkoa värkätä valmiiksi jääkappiin, sillä ne on muutenkin pois suljettuja vaihtoehtoja itselleni tällähetkellä. Naudanpihvistä olisi vaikeampi kieltäytyä, mutta niitä syötiin menneellä viikolla onneksi pariinkin otteeseen. Mahtava proteiinin lähde, mutta yllättävän paljon sisä -ja ulkofileessäkin oli vähärasvaisuudesta huolimatta kaloreita. Nälkää syömisen jälkeen ei ollut piiiiitkään aikaan.

C9 perustuu Aloeveran puhdistavaan vaikutukseen. Ihmisen suolistohan on levitettynä jalkapallon kokoinen pinta-ala, joka kerää pinnoilleen kaikkea törkyä ja lisäaineiden jättämää kuonaa. Happamassa elimistössä viihtyvät epäedulliset, sairauksia aiheuttavat sienet, hiivat ja bakteerit. Suolistoon kertyy useita kiloja (keskimäärin 6 kilao) kuonaa vuodessa ja nyt tämän olisi tarkoitus poistaa ne elimistöstä. Itseasiassa ei olla ikinä ennen tehty näin  kattavaa puhdistusta, joten mielenkiinnolla odotetaan, minkälainen muutos olotilassa saavutetaan tämän startin jälkeen. Joka aamu ja muillakin ruokailuilla juodaan puhdistavaa Aloemehua. Lisäksi pakkauksessa oli mukana kuituja, kofeiinipillereitä ja proteiinijauhetta. Myös päiväkohtaiset tarkat ohjeet ja mittanauha kuuluvat pakettiin parhaiden tulosten saavuttamiseksi. 9 päivää ei olla pelkillä mehuilla ja kapseleilla, vaan kolmantena päivänä saa jo syödä jonkinlaisen aterian, johon ohjeet ja erilaiset ateriavaihtoehdot löytyy vihkosta. Ja mukana on myös lista vapaa valintaisista vihanneksista ja hedelmistä, joita voi syödä maltillisesti nälän iskiessä.

forewer2.jpg

Aloevera on varmasti melkein kaikille ainakin korvakuulolta tuttu. Serkkuni toi meille testiin erilaisia Foreverin aloetuotteita ja hämmästyin aika todenteolla niiden tehoon. Itselläni on reidessä kutiava kohta, johon olen kokeillut kaikkia mahdollisia rasvoja bebantteenista basibaktiin ja perunajauhoakin kutitusahdistuksessa ilman merkittävää tehoa. Aloen gelly oli niin tervetullut kokemus, joka poisti kutinan kerran kahden käytöllä. Onneksi alkuepäilyistäni huolimatta kokeilin. Tuote tulee jatkossakin meidän käyttöön, sillä saman vaikutuksen sai eskarilainen kutiavaan, talven kuivattamaan ihoonsa. Olen myös lukenut aloeveraramehun juonnin vaikuttavan positiivisesti akneen, kynsien ja hiusten kasvuun, vatsan ja suoliston kokonaisvaltaiseen toimintaan, astmaan ja ylipäätään kaikkiin tulehduksiin. Googlettamalla löytyy helposti käyttökokemuksia ja uskottavahan sitä on, sillä esimerkkinä sisareni perheessä lapset sairastelivat jatkuvasti ja vuoden joivat koko perheen voimin aloemehua, jolloin kaikki olivat paljon terveenpiä. Esimerkiksi Foreverillä on myös ravintorikkaan perusmehun lisäksi maustettuja vaihtoehtoja, joista persikka on kuulemani mukaan lapsiperheiden suosikki. Mehuahan ei lipitellä mukitolkulla, vaan pieni annos (30 ml) aamuisin riittää. Ylipäätään aloemehun kerrotaan vahvistavan myös immuunipuolustusta ja maksan puhdistumista sinne kerääntyneistä kuonista. Nyt kun terveysasiat on kovasti meidän perheessä tapetilla, on mielenkiintoista ottaa itse selvää, minkälaisia vaikutuksia tuotteet meidän perheessä saa aikaan. Aloeverahan ei suinkaan ole mikään uusi keksintö ja sitä myy monet eri firmat. Pelkän aloemehun juonnin vaikutukset ei kaikilla ole heti nähtävissä, vaan tuotetta pitäisi malttaa lipitellä pari kuukautta. Ja tottakai ihmisissä on eroja, toisille se tuo ainakin lukemani perusteella paljonkin hyviä vaikutuksia jo nopeasti  ja toisille ei. Kerron teille heti vaikutuksia ja käyttökokemuksia, kun niitä saan omakohtaisesti koettua.

laittelen tähän kuvina vielä muutamia ateriavinkkejä kuvina.

k.%20tortilla.jpg

Meillä kävi viikonloppuna kahdetkin eri vieraat ja toisten kanssa syötiin tortilloja. Itse kääräsin täytteet salaatinlehden sisään vehälettua kartellen ja maukasta oli.

Lauantaina toisten vieraiden kanssa käytiin ensin uimahallissa polskuttamassa ja sen jälkeen tultiin meille syömään. Naudansisäfile, lämpöiset kasvikset, salaattia ja sienisoosia. Itse jätin rasvakeittimessä rapsakoiksi kypsennetyt ranskalaiset toisten iloksi, mutta kyllä maistui ilman niitäkin.

karppi1.jpg

karppiateria.jpg

Sallaatia kasviksia, tonnikalaa ja raejuustoa. Niin hyvää, että tätä syö useammankin kerran viikossa hieman eri variaatioilla. Mikä on sinun lempparisalaattisi? Oma lemppari on caeser- salaatti, mutta se ei paisteten leipänsä, salaatinkastikkeen ja juustolastujen vuoksi kuulu tämänhetkiselle ruokalistalle. Hyviä nämä kaikki ovat kyllä olleet.

k.%20salaatti.jpg

Vihreää salaattia tomaatilla ja paprikalla, paistettua sientä ja sipulia, siivu halloumia ja grillattun naudan ulkofilepihvi. Sen verran oli tuhtu annos ilman ylimääräisiä hiilareita, että tällä mentiin helposti seuraavaan aamuun saakka.

k.%20pihvi.jpg

Ja hieman aamupala/ iltapala vaihtoehtoja. Syömällä kohti parempaa oloa, kadonnutta uumaa ja tavotteita on kyllä monipuolistanut ennestään ruokalautasen sisältöä. Moni kuvittelee vääristyneesti edelleen, että laihduttaessa on koettava nälkää. Näin ei kuitenkaan ole.Edelleenkään en ole taipunut muutamaa päivää lukuunottamatta viiteen ateriakertaan, mutta kovasti koitetaan siinäkin tsempata ja lisättyä vielä yksi välipala johonkin väliin.

k.%20appelsiini%20ja%20leip%C3%A4.jpgka%20leip%C3%A4%C3%A4.jpg

Loppuun vielä yksi lemppari, eli lämmin kasvis -broileri salaatti. Reilusti kasviksia pienessä öljytilkassa paistettuna ja päälle broilerinfilettä ja tuoreita tomaatteja. Maistuisiko?

00broileri.jpg

Paljon on tsemppejä sadellut ja aktiivisesti olette kommentoineet viime postauksiani. Kiitos niistä! Nyt on kaupoissa muuten tulppaanitarjonta parhaimmillaan, joten täytyihän sitä ostaa hieman silmäniloa keittiönpöytää koristamaan. Suosittelen muillekin tulppaanien ystäville.

tulppaani.jpg

Liikunnan riemua ulkosalla ei ole taaskaan muutamaan päiviin tiedossa kireistä pakkasista johtuen. Aamulla lämpömittarin lukemat näytti - 32 astetta, joten eipä siinä kelissä lenkki maistu. Ja tässä muutaman paastopäivän aikana taitaa ihan tarpeeksi tulla rehkimistä navettahommissa sontaa luoden ja rehua kuskaten.

Kysymykset ja kommentit ovat tervetulleita ja sähköpostiakin saa laittaa osoitteeseen: [email protected]

Näissä merkeissä toivottelen kaikille mukavaa alkanutta viikkoa.