joulukuusi2.jpg

Lähdettiin eilen porukalla omaan rantapusikkoon joulukuusta hakemaan. Koirat otettiin mukaan völjyyn ja lapsilla oli mukana rattikelkkaa, liukuria ja pulkkaa mäenlaskua varten.

joulukuusi4.jpg

Rompsu heilui käsisahan kanssa ja pikkuiset risut saivat kovaakin kyytiä metsurinalun käsittelyssä.

joulukuusi8.jpgjoulukuusi1.jpg

Ihme rimpuloita oli kuuset rantapusikossa joten katseeni kiinnittyi hieman isompien puiden tuuheisiin latvuksiin. Toisaalta jäin miettimään, mentäisiinkö tämä vuosi kuitenkin pelkällä pöytäkuusella, sillä vauvojen riippukeinu on lähestulkoon sillä ainoalla olohuoneen paikalla, jonne joulukuusta voisi sovittaa. Kuusen voisi viedä myös mahdollisesti terassille tai huvimajaan.

joulukuusi7.jpg

Eväänä oli kuumaa glögiä ja mustikkamehua kera pipareiden. Kovin pitkää lenkkiä ei umpihangessa kierrelty, sillä vaunuilla rantatieltä erkaneminen oli mahdotonta ja kokoajan piti olla kuuloetäisyydellä..

joulukuusi5.jpg

Koirillakin oli eväskorissa herkkuja mukana. Alkaa ikä näkymään jo hieman kovimman vauhdin hiipumisena, mutta silti kovasti nenä maassa nuuskuttelivat hangella näkyviä eläinten jälkiä.

joulukuusi3.jpg

Kuusenhakureissu ei tuottanut toivottua tulosta, sillä loppujen lopuksi marssittiin kotiin tyhjin käsin. Isommassa kuusessa oli toivotunlainen tuuhea latva, mutta se sai jäädä kaikessa rauhassa kasvamaan ja jatketaan huomenna kuusen katselua toisaalta.

joulukuusi6.jpg

Kotona alkoi pipareiden koristeluoperaatio paljun lämpenemistä odotellessa. Lasten mielestä vauvojenkin pitäisi päästä muiden mukana kylpemään. Ensi kesänä kyllä pääsevätkin.

poikanen.jpg

Koristepurkit esille ja hommiin...

0000000000000000000000000000000000000000

pipari4.jpg

Peruspipareita ja peuroja...

pipari3.jpgpipari5.jpg

Lasten ihania ja persoonallisia koristeluita.

pipari6.jpgpipari2.jpg

Mitä enemmän hörselöitä päällä, sen parempi. Jouluksi asti näitä tuskin riittää ja meiltä loppui piparit kesken mikä tietää uutta piparinpaisto -operaatiota.

pipari1.jpgpipari.jpg

Tänään illalla vielä luvassa poikien joulujuhla. Sinne lähtöön pitäisi tässä pikkuhiljaa alkaa valmistautua.

Hauskaa maanantai-iltaa teille kaikille.