fudge6.jpg

Sitruuna-laksritsafudgesta innostuneenä päätin vielä kokeilla valkosuklaista karpolofudgea. Helppoa ja hyvää.

fudge.jpg

 Mittaa kattilaan kondensoitu maito ja pilkottu valkosuklaa.

Lämmitä miedolla lämmöllä kokoajan sekoittaen, kunnes suklaa on sulanut. Varo polttamasta seosta pohjaan.

Lisää seokseen pienityt karpalot ja gojimarjat, säästä molempia hieman pinnan koristeluun.

Kaada seos leivinpaperilla vuorattuun vuokaan, painele päälle loput pilkotut karpalot ja gojit.

Peitä kelmulla ja nosta jääkaappiin jähmettymään useammaksi tunniksi tai yön yli.

Leikkaa jähmettynyt fudge palasiksi terävällä veitsellä. Nosta tarjolle ja nauti!

fudge1.jpgfudge2.jpgfudge3.jpgfudge4.jpg

AAAAAAAAAAAAA.jpg

Fudgeja ja Rocky Roadia kannattaa säilyttää jääkaapissa. Ystäville voi maistiaisia pakata sellofaanista taitelluihin pusseihin. Herkut säilyy jääkaapissa viikon verran.

fudge7.jpg