Ekat pyöröpaalit saatiin eilen pakettiin ja homma toimi ilman ihmeellisempiä katkoksia. Hyvin muistui mieleen mitä tapahtuu mistäkin vivusta. Yhden kerran tippui paalipihdeistä vauhdissa paali ja se ihan lupsahti traktorin alle asti. Toisella puolella oleva paripyörä pelasti traktorin kaatumiselta.

Pelittäähän se ihan kivasti näinkin, mutta nostolaitekäärijä olisi tarkoitus vaihtaa sopivan kohdalle sattuessa hinattavaan malliin. Tälläkin kyllä toistaiseksi ihan kivasti pärjätään.

00%20paalaus.jpg

Eväänä kylmälaukullinen wichyä.

00%20paalaus4.jpg

Sain ystävän tytöstä reippaan seuralaisen kyytiin ja hän viihtyikin kyydissä aina ilta kahteentoista saakka. Kiitos M! <3

IMG_4471.jpg

Oli juuri sopivasti laskettu muovia mukaan.

00%20paalaus2.jpg

Tässä vaiheesssa ei enää montaa paalia ilman muovia...

00%20paalaus1.jpg

Mukavaa oli kääriä pitkästä aikaa. Jossain vaiheessa kesän edetessä se mukava vaihtuu hieman vähemmän mukavaksi. Kun viimeiset paalit oli paalattu lähdin kahdentoista kieppeillä kotiin antamaan navetalle evästä.Isäntä kääri paaleista loput ja ajeli perässä kotiin. Eivät olleet sonnit moksiskaan, vaikka iltanavetta venyi. Yhtään huutoa tai mölinää ei kuulunut. Käytiin isännän kanssa vielä kahden kieppeillä kahdestaan rannassa yöuinnilla pesemässä paalauspölyt pois. Vesi oli lämmennyt tosi paljon edellisestä uintikerrasta. Lapset oli toista kertaa kummitädillään yökylässä ja nyt on kotona niin hiljaista... Kohta lapset jo saapuvatkin. Ikävä tulee jo yhdessä yössä.

Huomenna on tarkoitus laittaa loput kaadetut heinät pikkupaaliin. Siinä vasta mukavaa hommaa tiedossa. Ylimääräisiä käsipareja otetaan vastaan heittoavuksi mielellään. :)