Luuri on käynyt kuumana ja korvaa kuumottaa, kun puhelin on soinut koko päivän lähes tauotta. Koneella päivystäessä eksyin yhteen aivan ihanaan juhlatavarakauppaan, Katsokaa mitä ihanuuksia! Sopivasti meidän perheessä vietetään tässä kuussa kahdet synttärit Sattuipas sopivasti. Rekvisiittaa siis livahti ostoskoriin, en pystynyt vastustamaan kiusausta. Pom Pomit, uusi ja ihana tuttavuus. Sytyttääkö sinua?

000000pom.jpg00000pompo.jpg


Meidän 6v kävi muutama viikko sitten verikokeissa ja nyt Jyväskylästä ja naapurikunnasta soitettiin useampaan kertaan, että se tärkein verinäyte puuttuu, että missähän se mahtaisi olla? No mistähän kummasta minä sen voisin tietää? Selvittivät asiaa ja näyte oli hukkunut matkalla täältä Jyväskylään. Äkkiä uusiin kokeisiin. Ei tietenkään päästä sinne jatkotutkimuksiin, ennen kuin kaikki tarvittavat labrat on siellä valmiina ja kokeen tulosten valmistuminen kestää useita päiviä. Voitte vaan arvata sitä syletystä, sillä kovin mielellään ei verikokeisiin nuo lapset tahdo mennä. No joo, tietenkään sitä ei kysytä ja pakko ne tarvittavat kokeet on ottaa, kun tilanne sen vaatiin, mutta ärsyttää tuollainen huolimattomuus. Se ei meinaan alkuunkaan ollut ensimmäinen kerta, kun meidän kohdalle hukkuminen sattuu. Nyt sitten jännätään onko meidän perheessä keliaakikko vai vilja-allergikko.

Sisko soitti koiransa kohdalle sattuneista huonoista uutisista. Todennäköisesti Helsingin yliopistollinen pieneläinklinikka on ainut oikea suunta, missä voi tarkenpiin toiminpiteisiin ryhtyä. Luuydindiobsia olisi tehtävä toimenpide, epäilyksenä paksun veren syndrooma tai mahdollisesti kasvain pernassa. Suru ja huoli ovat kovat.  Voin kertoa, että hinnat lievästisanottuna oli järkyttävät.  Pelkkä hinta-arvio oli nelinumeroinen, eikä suikaan alkanut ykkösellä. Minä jos kuka tiedän, kuinka tärkeitä omat lemmikkieläimet voivat olla. Perheenjäseniä. <3 Kunpa vain tietäisi, mitä kannattaisi tehdä. Halauksia ja enkeleitä siis sinne suunnalle.

Teurasauton kuljettaja viestitteli myös ja huomenna lähtisi viimeiset isot sonnipojat autoon. Torstaina sitten selviää tämän vuoden viimeinen lihanjakopäivä. Voisin kuvitella, että se päivä olisi ensi viikon perjantai. Tällöin meille tulisi yksi kokonainen sonni keskiviikkona ja kaksi kokonaista perjantaina. Lihaisa ensi viikko siis tiedossa! Samalla saankin alkaa etsimään tehostetusti uutta siitos-sonnia, kun navetalle tulee tilaa.

Laitoin myös paikalliselle kirppikselle meidän ruskean divaanisohvan myyntiin, eikä mennyt tuntiakaan, kun puhelin soi ja sohvasta oli tehty kaupat. Loistavaa. Tosin meille tulee ensiviikolla vieraita ja meillä ei sitten edes ole alakerrassa sohvaa, johon voisi istahtaa. :) Mutta onhan olohuone nyt remontin alettua sen näköinenkin, että eipä siellä nyt muutenkaan mitenkään viihdyttävää olisi aikaa kuluttaa. Heihei ruskea sohva, hyvä elinkumppani olet ollut muutaman vuoden ajan, nyt vain värisilmä kallistuu harmaan puolelle.

Voi sitä ripityksen määrää, mitä äitini suunnalta sataa niskaan, kun Ringan kanssa hukattiin yksi tärkeä paperi. Ollaan sitä jo muutamana päivänä etsitty, tuloksetta. Oikeasti minun vastuullahan se tietenkin oli, mutta pikkuneiti sen on kiikuttanut roskiin ja lopun voi arvata. Että huolimattomuutta siis itselläkin ja tk:n toimintaa kritisoin. Hyi minua. Peiliin katsominen siis ihan paikallaan. Ihmisiähän tässä jokainen ollaan.

Tänään piti olla sellainen ruoanlaittopäivä, mutta sainpahan aikaiseksi kuitenkin herne -ja jauhelihakeittoa. Suunnitelmissa oli myös lasagne, jauhelihamureke ja kasvispihvit. En vaan kyennyt. Huomenna uusi yritys. Lapsilla on tiistaisin ja perjantaisin pelipäivä, jolloin saavat konsoleilla rämpyttää muutaman tunnin. Voi jestas, kun ne on innoissaan. Giana sisters, Mario Bros ja Rayman ovat kaikki vuorotellen pelauskohteina.  Myös Little big planet on tällähetkellä suosiossa. Pikkuneidin kanssa pelasimme Änkkärin palikkaversiota. Aina vain uudestaan ja uudestaa. Myös pari ystävää soitteli tänään ja ne puhelut ovat aina tervetulleita. Ihania arjen piristysruiskeita!


Tammikuu201505%20334.jpg

Poitsut perinteisessä maanantain kerhossa ja meillä neidin kanssa oli omaa aikaa.

Tammikuu201505%20337.jpgTammikuu201505%20338.jpgTammikuu201505%20339.jpg

Nyt kamppeet niskaan ja pulkkamäkeen. Luistimetkin otetaan mukaan, mutta mietitytti missä kunnossa jää mahtaa olla. Jos vaikka saatais mukavaa ulkoiluseuraa. Ihanaa tiistai iltaa jokaiselle lukijalle.

1%20T%C3%A4m%C3%A4.jpg