Tänään olikin mukava päivä, sillä postilaatikkoon oli ilmestynyt kirjekuori pikkuisille. Neidit eivät olekaan saaneet vielä tähän mennessä muuta omaa postia kelakortteja ja sairaalan epikriisejä lukuun ottamatta ja niistäpä ei vielä vauvat perusta tuon taivaallista. Toista oli tämän kuoren sisältö. Kuoresta paljastui laminoidut virikekuvat vauvoille. Jo ensi näkymällä värikkäät kortit saivat molemmat leveästi hymyilemään.

onni%20ja%20ilona%20%283%29.jpg

Kortit ovat kaksipuoleiset ja tukevat. Vaihtoehtoisesti tarjolla oli myös samoista kuvista postikortit, mutta kuvittelin etteivät ne meidän käytössä kovin kauaa olisi edustavat. Pienet roiskeet on näistä päällystetyistä helppo pyyhkäistä pois.

oni%20ja%20ilona%27.jpgonni%20ja%20ilona%20%284%29.jpg

Pienen testauksen mukaan aurinko oli ehkä se kaikista mielenkiintoisin.

onni%20ja%20ilona%20%282%29.jpgonni%20ja%20ilona.jpg

Kuvaa vaihtaessa ilme saattoi olla myös järkyttynyt. tai intensiivinen tai ihan mitä vain. Mutta aivan selkeästi nämä olivat hyvä hankinta. Jos kiinnostaa enemmän, voi lisää vilkaista Onnin ja Ilonan nettiputiikista.

onni%20ja%20ilona2.jpg

Toisesta kirjekuoresta paljastui muutama päivä aiemmin aivan mielettömän söpöt hukkapöksyt. Nämä tilasin facebookin kautta ja kyllä kannatti. Ihastuin.

hukan%20perint%C3%B62.jpg

Pöksyn persaukseen oli aplikoitu Hukan perintö- kankaasta hukan pää. Kyseinen kangas on meille jo entuudestaan tuttu, sillä pojilla on samalla idealla ommellut mustapohjaiset pipot ja neidillä legginssit.

hukan%20perint%C3%B6.jpg

Pöksyjen toisissa lahkeissa mustavalko raitaiset pitkät resorit, joita taittamalla pöksyt voi ottaa jo aikaisemmin käyttöön ja näin ollen käyttöikä pitenee.

hukan%20perint%C3%B61.jpg

Navetalle saatiin muutama ylimääräinen käsipari eläinten hoitoon. Kohta taas navetalla väki vähenee ja kyytejä odotellaan useanpaan suuntaan, eli välitykseen liikenevät vasikat lähtevät uusille tiloille kasvamaan ja täysikasvuiset lihanaudat kohti teurasrtamoa. Elämän kiertokulkua.

tammi911.jpg

Ei ne lapset kummoisia leluja tarvitse viihtyäkseen, kun seura on kohdillaan. Eläinten kuivitukseen käytettävistä purupaaleista on yllättävän moneksi.

tammi910.jpg

Nyt on aika painua nukkumatin matkaan, sillä aamulla meille saapuu vaari kyläilemään. Lapset odottelee ihan innoissaan ja hyvä ettei pöytäjalkapalloa tarvinnut kantaa keittiön pöydälle jo illalla valmiiksi.

Näissä merkeissä toivottelen teille hyvät viikonloput!