8.jpg

Vihdoin ja viimein ehdin laittaa kuvia olohuoneen lopputuloksesta. Remontti onnistui omasta mielestä loppujen lopuksi hyvin, vaikka edelleenkin hieman keskeneräinen muutamalta osin on ja tolkuttoman kauan tätä näperrettiin. Taulukollaasiin sain tänään ison pinon uusia kehyksiä, joten valkoiset kehykset sieltä muuttaa muualle ja mustat tulevat tilelle. Myös muutama kuva olisi tarkoitus vielä saada mahdutettua lisää. Takan eteen on hankittu nojatuoli, joka nyt odottaa muutamaa maalikerrosta päällensä. Laittelen kuvia kun ehdin.

7.jpg

Happylights sisustuspallot on saavuttaneet meidän perheessä suuren suosion.

5.jpg

Taulukollaasin kaikki kuvat on itse maalattuja, piirrettyjä tai valokuvattua.

01.jpg

Koko remppa sai alkunsa, kun näin viime syksynä kuvassa olevan sohvan. Sen ympärille suunnittelin koko olohuoneen. Sohva Ikean Karlstad, jossa kaikki pääliset irroitettavat ja konepestävät. Musta-harmaa-valkoinen sisustus on ollut jo pitkään muutenkin mietinnässä ja viime syksynä ehostettu keittiö tässä vieressä jatkavat nyt samaa värimaailmaa. Tehostevärit vain on eriväriset. Nämä keltaiset ovat tässä toistaiseksi ja siirtyvät terassikauden alkaessa sitten terassille.

3.jpg9.jpg

00kyl2.jpg00kyl3.jpg

Itselle mieluisin ja tärkein kohta uudistuneessa olohuoneessa on pönttöuuni, jonka käyttöön ottoa ja kuivumista nyt odotellaan innoisssaan. Nyt siellä poltellaan vain kynttilää. Huoneen tärkeinpiä yksityiskohtia ovat  myös raakalautakatto ja kunnostettu lankkulattia. Telkkarin takana oleva lankkutapetti on itse valokuvaamani. Ei tarvinnut isännyyttä ylipuhua, kun kameran näytöltä vilautin meidän ikivanhan riihen seinästä napattua valokuvaa.

0olo5.jpg0olo4.jpg0olo6.jpg

Haaveissa-listallani on vilahtanut myös String-hyllyt. Mietin vaihtoehtoja mustan ja valkoisen välillä ja päädyin hankkimaan molemmat. Näin ollen saan sekoiteltua värejä keskenään ja pystyn tekemään oman näköisen lopputuloksen. Tarkoitus olisi mahduttaa myös toinen hyllyköistä olohuoneeseen.

0olo3.jpg

Queen XXL kristallilamppu Kodin ykkösestä.

0olo.jpg

Rakastamiani Siirtolapuutarhan astioita, Mariskooleja ja Kastehelmi tuikut.

0olo1.jpg

Sivun vasemmalla reunalle olevasta tunnistepilven kohdasta olohuone -olohuoneen suunnitelmia- postauksesta voi vilkaista, minkälaisesta lähtötilaanteesta remonttia alettiin toteuttamaan. Minulla tuli jo ähky beessiin ja ruskeaan, joten kaikki sai väistyä uuden, raikkaan lookin tieltä. Myös taulukollaasista on oma postauksensa.

Kommentteja otetaan mielellään vastaan. Niin risuja kuin ruusujakin.