Pikapostaus kotiutumisen kunniaksi. Ilta kymmenesn maissa kotona eikä jaksettu edes alkaa purkamaan peräkärryä, kun se on aivan ampumalla täynnä. Huomenna on sitten valoisassa kiva katsella, mitä kaikkea tarttuikaan mukaan. Uutta ja vanhaa. Esim. ihana puinen nukkekoti siskoni perheestä. Tuttavalta iso kassillinen lastenvaatteita, siskolla lainassa ollut maitohinkkini, hieman astioita ja aika paljon muuta hyödyllistä -ja sisustustavaraa. Ja aivan valtava pino erikokoisia valokuvakuvakehyksiä. Isäntäkin innostui hieman shoppailemaan ja hankki jättikokoisen, kammella aukaistavan ja suljettavan aurinkovarjon terassille ja piiiiiitkän automaattisen vesiletkukelan, joka kuulemma yltää talon seinästä kasvihuoneelle saakka ja on niin huippukätevä. Aika näyttää.

Aamulla käytiin isännän kanssa vielä pikaisesti uudella Ikean kierroksella, sitten pakkaamaan tavarat ja syömään ja lopuksi vielä Tuurin kautta kotiin. Tuurissa oli meneillään penkojaiset. Muutama penkojaisostos sujahti kärryyn, pääasiassa uusia vaatteita miehelle. Mutta mitään innostusta herättävää ei kylläkään löytynyt.

00000tuuri.jpg

Itse tyydyin vain kuolaamaan seuraavia: 0000000000hu.jpg

Marimekon Siirtolapuutarha astiastoaini hieman täydensinkin jo Tampereelta. Nuo Aarikan Ruustinna kynttilänjalat ovat kyllä korkealle jo kivunneet haavelistalla, mutta edelleen kauppaan jäivät. Ehkä niiden aika tulee vielä joskus.

Ei tarvii lapsia kahta kertaa Tuuriin kehoittaa, kun ovat niin innoissaan kiipeilytelineestä ja pomppulinnasta. Jihuu!

00000tuuri2.jpg

Poissaollessamme olkkarin maalattu lattia on kuivunut kokonaan, joten huomenna saisi alkaa sisustamaan olohuonetta loppuun.

Nyt kaikkensa antaneena kohtapuolin, pikkuhommien jälkeen untenmaille. :) Aamulla koko lapsikatraalla hammaslääkäri, joten ei me ainakaan pitkään saada kelliä.