00%2000%20001%2C6.jpg

Aah, itse tehty paholasenhillo. Oletteko kokelleet?

3 Sipulia

1 Valkosipuli

3 Paprikaa, punaisia tai keltaisia

3 Chiliä siemenineen

5 Tomaattia

 2 dl Hillosokeria

1 prk Mutti Polpa tomaattimurskaa

Omenaviinietikkaa loraus

Suolaa ripaus

Sokeria ripaus

Mustapippuria

Valkopippuria

Sriracha chilisoosia, jos lopuksi kaipaa lisää tulisuutta

Pilko hienoksi kaikki aineet ja lisää kattilaan. Keittele muutama tunti ja lisää lopussa hillosokeri. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa "kukkosoosia" tai muuta chilipitoista, jos kaipaat tulisempaa. Itse en tehnyt tästä kovin tulista, jotta voin lapsillekin tätä laittaa ruokaan.

Purkita pestyihin tiiviskantisiin lasipurkkeihin ja nosta kylmään.

00%20j%C3%A4de3.jpg

Kukkosoosia oman maun mukaan saamaan lisää tulisuutta.

00%20j%C3%A4de4.jpg

Tämä oli loistavaa tortillan päällä ja kun tätä vieraiden kanssa lapattiin tortillalettujen täytteeksi, ei kattilallisesta jäänyt jäljelle litran purkillistakaan. Toimii hyvin myös hampurilaisten välissä tuomassa lisäpotkua ja vaikka kaiken grillattavankin ruoan kanssa... Vuohenjuuston kanssa maku on ihan täysi 10. Tähän jää koukkuun!

00%20j%C3%A4de5.jpg