Aah, itse tehty paholasenhillo. Oletteko kokelleet?
3 Sipulia
1 Valkosipuli
3 Paprikaa, punaisia tai keltaisia
3 Chiliä siemenineen
5 Tomaattia
2 dl Hillosokeria
1 prk Mutti Polpa tomaattimurskaa
Omenaviinietikkaa loraus
Suolaa ripaus
Sokeria ripaus
Mustapippuria
Valkopippuria
Sriracha chilisoosia, jos lopuksi kaipaa lisää tulisuutta
Pilko hienoksi kaikki aineet ja lisää kattilaan. Keittele muutama tunti ja lisää lopussa hillosokeri. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa "kukkosoosia" tai muuta chilipitoista, jos kaipaat tulisempaa. Itse en tehnyt tästä kovin tulista, jotta voin lapsillekin tätä laittaa ruokaan.
Purkita pestyihin tiiviskantisiin lasipurkkeihin ja nosta kylmään.
Kukkosoosia oman maun mukaan saamaan lisää tulisuutta.
Tämä oli loistavaa tortillan päällä ja kun tätä vieraiden kanssa lapattiin tortillalettujen täytteeksi, ei kattilallisesta jäänyt jäljelle litran purkillistakaan. Toimii hyvin myös hampurilaisten välissä tuomassa lisäpotkua ja vaikka kaiken grillattavankin ruoan kanssa... Vuohenjuuston kanssa maku on ihan täysi 10. Tähän jää koukkuun!
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.