cannelloni66.jpg

Hieman cannellonejen  värkkääminen vaatii ylimääräistä vaivaa, mutta kyllä se aina kannattaa. Täytteeksihän voi laittaa mitä mieli tekee ja mitä kaapista löytyy. Jauhelihatäyte rotunaudan jauhelihasta mielestäni ehdottomasti paras.

JUUSTOISET CANNELLONIT

1 pkt canneloneja

1/2 kg rotunaudan jauhelihaa

2 sipulia

valkosipulia

1/2 rasiaa herkkusieniä

paprika

1 Fond du chef -lihaliemikuutio

suola

mustapippuri

paahdettu paprika

Koskenlaskija voimakas (vajaa paketti)

TOMAATTIKASTIKE

1 prk Polpa tomaattimurskaa

Kerma (maustettu tai tavallinen)

0,5 dl Sweet chili kasiketta

suola

pippuri

Juustoraaste (+aurajuusto)

cannelloni.jpg

Silppua kasvikset ja paista sienet öljytilkassa ja siirrä sivuun. Paista myös jauheliha ja mausta se suolalla ja pippurilla, Lisää kaikki pannuun ja mausta seos. Lisää liemikuutio ja koskenlaskija sulatejuusto.

cannelloni2.jpgcannelloni3.jpg

Täytteeseen voi lisätä myös tuoreita yrttejä, kuten rosmariinia ja timjamia.

cannelloni4.jpg

Täytä cannellonikuoret täytteellä toisesta päästä pikkulusikkaa apuna käyttäen.

cannelloni5.jpg

Voitele reunallinen uunivuoka ja valmista tomaattikastike. Peitä vuoan pohja tomaattikastikkeella ja lado cannellonit kastikkeen päälle.

cannelloni6.jpgcannelloni61.jpg

Kaada loput tomaattikastikkeessta cannellonejen päälle. Ripota päälle juustoraastetta ja halutessasi hieman aurajuustoa.

cannelloni62.jpgcannelloni63.jpg

Paista paistosta uunissa 200 -asteessa 40-50 minuuttia. Tarkkaile, että pinta ei tummene liikaa, vaikka väriä hieman saakin tulla. Peitä tarvittaessa paiston loppuvaiheessa foliolla.

cannelloni64.jpg

Ripottele pinnalle rosmariinia ja tuoretta basilikaa.

cannelloni65.jpgcannelloni68.jpg