Keskiviikkona oli seurakunnankerhon päättäjäiset ja käytiin paikanpäällä pyörähtämässä. Ilma oli mitä kaunein ja meillä oli aivan liikaa vaatetta päällä. Aamupäivän sadekuurot väistyivät ja aurinko mollotti lähes pilvettömältä taivaalta.

index.jpg

Kerhotädit olivat tehneet kivan radan seurakuntatalon vieressä olevan kirkon pihamaalle. Tehtävissä piti kuvien perusteella miettiä, mistä lastenlaulusta oli kyse. Lapset keksivät pienen pähkäilyn jälkeen melkein kaikki, jopa meidän 2-vee hoksasi kuvien perusteella oikean muumilaulun.

ker.jpg

ker1.jpg

Tehtävän jälkeen oli tarjolla kakkukahvit. Ja nehän maistui. :)

ker2.jpg

Kakusta irronneen energian voimin kotona lapset innostuivat loikkimaan trampoliinissa. Meidän trampoliini on luvattoman huonossa kunnossa ja nyt on suunniteltu uusia turvaverkkojen ja reunasuojuksen ostoa. Oikeaa kokoa ei vain vielä ole tullut vastaan. Toisaalta muutaman kymppi lisää ja saa kokonaan uuden trampoliinin.

Lasten kanssa on sovittu, että vain yksin trampalla ollessaan saa tehdä vaativampia hyppyjä. Porukalla ollessa vain juostaan tai tehdään kärrynpyöriä ja kuperkeikkoja. Joskus säännöt hieman unohtuu.  Ihan parasta hupia heille on kun teen muovisella kepissä esteitä, jotka täytyy ylittää tai alittaa koskematta keppiin. Sitä ainakin pojat jaksaisivat leikkiä vaikka tuntitolkulla. Voi sitä kuplivaa naurua ja kiljumista, mitä tuo tramppa saa lapsissa aikaan.

tramppa.jpg

Niin rakkaita jokainen.

tramppa1.jpg

Mukavaa päivää jokaiselle. Tänään iltapäivällä pääsen puuhaan, jota olen odottanut jo monta kuukautta. Siitä lisää myöhemmin!