Eien vietettiin rentoa päivää, eikä lasten kanssa tehty pientä siivousta kummenpaa. Meidän piti tehdä tiistaina myös rehua yhden päivän poudalla, mutta se tyssäsi lyhyeen kun traktorin nostolaitteessa oleva tanko vääntyi mutkalle niittokoneen painosta. Onneksi tanko riikkontui kotona, eikä tien päällä. Eilen postipoika toi onneksi tullessaan uuden osan,traktori on jo kunnostettu ja seuraavalla poudalla koitetaan uudelleen rehuntekoa, toivottavasti paremmalla onnella.

mansikka1.jpg

Tiistaina lasten kanssa vaan istuskeltiin terassilla ja nautittiin kesästä. Ruohonleikkuri Goldi veteli torkkuja nurmikolla.

mansikka.jpgmansikka5.jpgmansikka2.jpg

Oltiin vedelty jo vatut ja herneet parempiin suihin kunnes tuttu kavioiden kopse kuului terassilta ja poni löysi välittömästi mansikat, joita alkoi kiireellä niitä popsimaan. Ehdottomasti maailman suloisin mansikkarosvo.

mansikka3.jpgmansikka4.jpg

Poni sai pikkuneidiltä haleja ja rapsutuksia, niinkuin joka päivä ja monta kertaa.

mansikka6.jpg

Eilen meille saapui miehen veli perheineen ja lapsilla alkoi vauhdikas leikki välittömästi. Saunottiin ja syötiin, eli ihan ne perinteiset joka päiväiset.

Tälle päivälle meillä on mukavat suunnitelmat tiedossa, pidetään pieni irtitto arjesta, siitä myöhemmin kirjoittelen lisää...

Kivaa torstaita jokaiselle!