Haaveilu avannosta ja rantasaunasta vaihtui Tuurin reissuun. 100 varma kevään merkki on, kun meidän jäppikset vetäsee "nahkat" päälle.  Pikkuneidille olis ollut ihan muutakin päällepantavaa, mutta halusi välttämättä samanlaisen takin  kuin pojilla, kun kerran pieni sellainen hengarissa roikkui. Mihin vielä joudun tuon tempperamentin kanssa? Noh, olihan se aika rouhea näky timanttinen pääkallopipo päässä viilettämässä. Kiitos vain sinulle pipon lahjoittaja, nyt oli ekaa kertaa käytössä, tuskin viimeistä.

Jätkillä niin törkeän pitkät letit, että olin niitä heti ensimmäisenä kiikuttamassa parturinpenkkiin, turha toive. Sakset ei liiku sunnuntaisin. Poikien takatukkiin saa jo ponnarin, mutta ei kauaa. Viimeistään alkuviikosta jonkun paikallisen parturin penkissä on päästävä pyörähtämään.

0000tuuri.jpg

Ei mennyt kyllä reissu ihan putkeen, sillä kaikki ihanuudet mitä menin ostamaan, olivat loppu. Hyllyt tyhjänä. Tuote loppuunmyyty. Valitettavasti ei saatavilla. Äääh. Silmissä kiilsi Marimekon Siirtolapuutarhan kupit ja samaisen kuosin kangas. Molemmat kerrankin hyvässä tarjouksessa, mutta ei selvästikään minulle tarkoitettu. Harvoin on näin ankeat fiilikset Keskisen reissun jäljiltä.

Maalit kuitenkin saatiin, mitä lähdettiin hakemaan ja tarttuihan matkaan muutakin perustavaraa. Kävin myös vilkaisemassa uudet muumimukit livenä ja ihan nättejä kupposia olivat kumpainenkin. Mutta sinne hyllyyn jäivät ainakin toistaiseksi nekin.

0000tuuri2.jpg

Lapsia ei tarvii Tuuriin kahta kertaa houkutella, kun rakastavat kierrellä siellä peliosastolla. Myös leikkiteline ja pomppulinna on toki testattava jokainen kerta. Ringa oli aamulla vetäissyt huivin kaulaan, änkkäripipon päähän, toppasaappaat jalkaan ja terassilla huuteli tulkaa jo! Tuurissa kyseli kovaan ääneen, kuinka kaikki ihmiset on osannut tänne tulla? :D Ei löytynyt myöskään uusia siemeniä viljelykseen, mutta jokunen taimipurkki ja työkalu eksyivät kärryyn. Ja pikkuneidille sellaiset minikokoiset kuokat sun muut työskentelyvälineet kasvihuoneelle. Hän niin kovasti innostui ja kovasti vakuutteli auttavansa minua puutarhahommissa. Maalailenko jo kauhukuvia, kun näen hänen kaivelevan kaikki kylvökset ylös?

0000tuuri3.jpg

Nyt niin puhkipoikki, että maalisudin heiluttelu saa siirtyä huomiselle. Pientä betonihommaa myös olohuoneessa tiedossa. Huomenna uudella tarmolla uuteen viikkoon. Nyt villasukat jalkaan ja peitto korviin.